Hyundai показала потужний електричний спорткар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках Tesla Battery Day 2020 Ілон Маск представив новий автомобіль Model S Plaid, який показав рекордну швидкість на трасі WeatherTech Raceway Laguna Seca в Північній Каліфорнії. Новий RM20e Racing Midship від Hyundai не стане його конкурентом, але також здатний демонструвати вражаючу швидкість і величезний потенціал електричних спорткарів.

Під час Пекінського міжнародного автосалону відбувся дебют зарядженого електричного спорткара RM20e Racing Midship. Він являє собою задньопривідний автомобіль з розміщенням двигуна і трансмісії посередині корпусу. Електрокар володіє значною потужністю 596 кВт (810 кінських сил) при моменті, що крутить 960 Нм. Це дозволяє йому розганятися з нуля до 100 км / год за 3 секунди, прискорюючись до 200 км / год за 9,98 секунди.

«Наша нова електрифікована RM20e штовхає перевірену RM-платформу в нове десятиліття, сфокусовану на екології. RM20e є революційно нова глава електрифікованих характеристик для серії Racing Midship, і наші інженери продовжують збирати цінні ідеї в області динаміки показників з нульовим рівнем викидів », – повідомляють представники Hyundai.

Очікувати виходу спорткара в серію не варто, оскільки виробник планує перетворити його в інженерну лабораторію для тестування високопродуктивних технологій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.