Tesla продемонструвала вражаючі можливості нового електрокара (відео)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На минулому заході Tesla Battery Day 2020 року, крім нової концепції акумуляторів для електромобілів і доступної моделі фірмового авто, компанія показала тримоторну версію свого флагманського седана Model S. За заявою вендора, новинка отримала рекордні для фірмової серії показники розгону до «сотні» і максимальну швидкість. Щоб підтвердити це на практиці, виробник випробував новий електрокар на гоночній трасі.

Реклама

За словами глави Tesla Ілона Маска, максимальна швидкість Model S Plaid становить 321 км / год, а дальність ходу на одному заряді акумулятора – до 836 кілометрів. Щоб підтвердити швидкісні характеристики свого дітища, компанія опублікувала відеоролик, що демонструє проходження новинкою кола на гоночній трасі WeatherTech Raceway Laguna Seca в Північній Каліфорнії. Підсумкове час новинки склало 90 секунд і зробило її одним з найшвидших серійних автомобілів у світі.

Реклама

За результатом пробігу седан з електричною силовою установкою виявився швидшим, ніж суперкар McLaren P1, і поступився лише три секунди новому McLaren Senna. При цьому седан Tesla значно дешевше зазначених моделей, роздрібна ціна яких в доларах представлена ​​семизначними цифрами. Для порівняння, вартість базової модифікації Model S Plaid становить $ 134 490.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ