Експерт розповів, як вдало вибрати авто з пробігом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибираючи автомобіль з пробігом, важливо визначити наявність проблем в кузові, салоні, підкапотному просторі, багажному відділенні, днищі і ходовій частині. Експерт розповів, як вдало зробити покупку машини «на око».

Придбання вживаного авто в ряді випадків є лотереєю, вважає Максим Кадак. Навіть фахівці не завжди можуть відразу визначити наявність серйозних несправностей двигуна, то ж відноситься до скручування пробігу. Є способи, як убезпечити себе від покупки «автохлама». При наявності приладу для вимірювання товщини ЛКП можна оглянути кузов машини і визначити, які його сегменти офарблювалися на заводі, а які в майстерні. Товщиномір коштує недорого, причому даний прилад принесе багато користі. При цьому необхідно розуміти, що різні частини кузова мають фарбу різної товщини.

У кожному конкретному елементі товщина фарби на поверхні повинна бути постійної товщини: 140 або 160 мікрон. Потерті дверні ручки вказують на тривалий термін служби машини. Необхідно помічати характерні подряпини, разом з тим ручки можна заполірувати перед продажем авто. Головним є стан салону, так як можна визначити, наскільки пошарпані машина. Навіть при піднятому на підйомнику автомобілі новачок навряд чи що зрозуміє, так як несумлінний продавець може вміло приховати недоліки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поряд з цим покупцеві автомобіля з пробігом слід розуміти, що після придбання потрібно буде вкладати кошти, необхідні на утримання машини. До того ж, приховані дефекти проявлять себе лише при експлуатації старого авто, включаючи високу витрата моторного масла, повідомляє Nation-news.ru .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.