Новий електромобіль Tesla став некерованим, він розігнався та вибухнув

Всі зусилля по зниженню швидкості ні до чого не привели, гальма просто не спрацювали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З Китаю надійшло нове повідомлення про аварію за участю електромобіля Tesla, причому аварія була викликана черговим збоєм комп’ютерної системи автомобіля.

Tesla Model 3 отримала нагороду Top Safety Pick + 2019 від Страхового інституту безпеки дорожнього руху (Insurance Institute for Highway Safety, IIHS) після досягнення оптимальних параметрів у всіх шести краш-тестах IIHS. Однак в повідомленні, вперше опублікованому Sina News Media, стверджується, що аварія за участю Tesla Model 3 сталася в Цзянси після того, як автомобіль несподівано сам розігнався до 127 км / г. Всі зусилля по зниженню швидкості ні до чого не привели, гальма просто не спрацювали. Потім машина розбилася і вибухнула. Всередині знаходився водій.

Новий електромобіль Tesla став некерованим, він розігнався та вибухнув
Кілька днів тому компанія Tesla зробила офіційну заяву, в якій говориться, що аварія розслідується за погодженням з відповідним урядовим агентством в Китаї. Дані із знищеного автомобіля будуть проаналізовані, щоб визначити, що пішло не так. Збій, імовірно, був викликаний несправністю в роботі системи автопілота.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У січні цього року агентство Associated Press повідомило про три аварії за участю Tesla в грудні, тоді загинули три людини. Аварії посилили перевірку системи автопілота компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.