Новий електромобіль Tesla став некерованим, він розігнався та вибухнув

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З Китаю надійшло нове повідомлення про аварію за участю електромобіля Tesla, причому аварія була викликана черговим збоєм комп’ютерної системи автомобіля.

Реклама

Tesla Model 3 отримала нагороду Top Safety Pick + 2019 від Страхового інституту безпеки дорожнього руху (Insurance Institute for Highway Safety, IIHS) після досягнення оптимальних параметрів у всіх шести краш-тестах IIHS. Однак в повідомленні, вперше опублікованому Sina News Media, стверджується, що аварія за участю Tesla Model 3 сталася в Цзянси після того, як автомобіль несподівано сам розігнався до 127 км / г. Всі зусилля по зниженню швидкості ні до чого не привели, гальма просто не спрацювали. Потім машина розбилася і вибухнула. Всередині знаходився водій.

Новий електромобіль Tesla став некерованим, він розігнався та вибухнув
Кілька днів тому компанія Tesla зробила офіційну заяву, в якій говориться, що аварія розслідується за погодженням з відповідним урядовим агентством в Китаї. Дані із знищеного автомобіля будуть проаналізовані, щоб визначити, що пішло не так. Збій, імовірно, був викликаний несправністю в роботі системи автопілота.

У січні цього року агентство Associated Press повідомило про три аварії за участю Tesla в грудні, тоді загинули три людини. Аварії посилили перевірку системи автопілота компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: