Представлений оновлений кросовер Porsche Cayenne GTS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення «зарядженої» версії GTS торкнулося як кросовера в стандартному кузові, так і у виконанні Coupe.

Компанія Porsche представила оновлені кросовери Cayenne GTS і  Cayenne GTS Coupe . Головною зміною для зазначених моделей стала поява нового 4,0-літрового турбо-мотора V8 , який замінив собою колишній 3,6-літровий агрегат V6 . Новий двигун видає 460 к.с. і 620 Нм крутного моменту, що на 20 к.с. і 20 Нм більше, ніж у попередньої версії Cayenne GTS .

У парі з новим мотором працює 8-швидкісна автоматична коробка передач і система повного приводу. З пакетом Sport Chrono нова модифікація Cayenne GTS стала здатна розганятися до швидкості 100 км / год за 4,5 секунди, що на 0,6 секунди швидше за попередника. При цьому максимальна швидкість автомобіля досягає 270 км / год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, новинка обзавелася спортивною підвіскою, яка занизила кліренс кросовера на 20 мм. Також оновленого Cayenne GTS доступний дизайнерський пакет Sport Design, які передбачає наявність акцентів чорного кольору, тоновані фари, спортивну вихлопну систему і 21-дюймові колісні диски з лінійки RS Spyder Design.

У салоні нового Cayenne GTS можна знайти спортивні сидіння, численні логотипи GTS і елементи з полірованого алюмінію. Крім того, дах, дверні панелі і центральна консоль оброблені алькантарою. Новинка вже доступна для замовлення на території Німеччини. Так, стандартний кросовер Porsche Cayenne GTS обійдеться в стартові 114 тис. 087 євро, а версія Coupe буде коштувати від 118 тис. 490 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.