Чотири важливі поради для власників смартфонів. Стане в пригоді кожному

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можете дочекатися, коли ваш смартфон нарешті зарядиться? Є кілька простих способів значно прискорити процес без використання спеціальних пристроїв чи складних дій.

Не заряджати від інших пристроїв

Якщо вам важливо, щоб смартфон набрав 100% заряду якнайшвидше, використовуйте блок живлення, що йде в комплекті з пристроєм, і підключіть його до розетки. Заряджання телефону від комп’ютера, зовнішніх акумуляторів (power bank) та іншої техніки протікає значно довше, оскільки не йде безпосередньо.

Вимикайте смартфон

Під час заряджання вимикайте ваш гаджет. У такому стані йому не доведеться витрачати енергію на поточні процеси, акумулятор зарядиться досить швидко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не використовувати смартфон, що заряджається

Є обставини, за яких телефон повинен бути постійно увімкнений, наприклад, ви чекаєте на важливий дзвінок. При цьому вам все ще важливо, щоб смартфон зарядився якнайшвидше. У такому разі забудьте про його існування на той час, поки він підключений до розетки. Пристрій зарядиться набагато швидше, якщо не користуватися ним у цей час.

Увімкнути режим польоту

Цю пораду можна використовувати як додаток до попереднього. Вам також не доведеться вимикати телефон, однак і приймати дзвінки ви не зможете. При цьому включений авіарежим тимчасово припинить усі процеси, що уповільнюють зарядку, і гаджет набере «сотню» набагато швидше.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.