Українцям назвали найнебезпечнішу рідину для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найгірші напої – це солодкі газовані напої. Якщо кока-кола або лимонад пролити на електронний пристрій, його важко зібрати назад.

Солодкі напої окислюють контакти. Їх особлива липкість ускладнює процес очищення друкованих плат, кажуть експерти.

Серед інших небезпечних рідин – кава з молоком і цукром. Додавання молочних продуктів робить напій жирним. Це все одно, що пролити на гаджет соняшникову олію. Це важко відмити, але не так погано, як газовану воду”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міцний алкоголь і вода також потребують уваги, але їхній вплив на електроніку менш смертельний. У першому випадку елемент покривається плівкою, але не окислюється, у другому – рідина висихає сама і не пошкоджує техніку.

Якщо ви пролили багато рідини на свій гаджет, негайно зверніться до фахівців у сервісний центр. Вони спробують врятувати ваш смартфон або ноутбук, але успіх їхньої роботи залежить від кількості пролитого напою і місця його потрапляння.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.