Що подарувати геймеру: ТОП-5 ігрових гаджетів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Догодити подарунком геймеру не просто. Для початку потрібно дізнатися, на якій саме платформі він грається: комп’ютер чи консоль. Любителю ПК-ігор найкраще підійде бездротова миша та механічна клавіатура. Консольщику сподобається кермо з педалями для віртуальних автомобільних перегонів. А навушники з мікрофоном і ортопедичне крісло стануть універсальним подарунком для обох категорій геймерів.

XTRIKE ME GP-903 — ігровий контролер у формі керма з коробкою передач і педалями. Призначений для автомобільних ігор-симуляторів, таких як GTA, Need for Speed, Forza, Dirt Rally, Formula-1 і Euro Truck. Сумісний з більшістю актуальних ігрових платформ: ПК, PlayStation 3 і 4, Xbox 360 і One, Nintendo Switch і Android. Кермо підключається до ігрового пристрою двохметровим USB-кабелем і кріпиться до столу за допомогою чотирьох надійних силіконових присосок. Позаду керма розташовані два порти USB: один для педалей, а другий, наприклад, для геймпада.

Рукоятка керма прогумована для зручного тримання і обертається на 180 градусів. На кермі розташовані типові органи управління геймпада: хрестовина D-pad, кнопки дій і кнопки меню. Бічна рукоятка коробки передач дозволяє більш точно керувати швидкістю їзди. Педальний блок з газом і гальмами ставиться під стіл для натискання ногами, як у справжньому автомобілі. Також на кермі є нижні пелюстки як на кермі боліда «Формули-1», для того щоб руками дублювати функції ножних педалей. Вбудований вібромотор додає емоцій при їзді по віртуальному бездоріжжю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Canyon Darkless GH-9A — дротова геймерська стереогарнітура з RGB підсвічуванням. Причому переливаються всіма кольорами веселки не тільки чаші навушників, а ще й дужки. Також світиться індикатор роботи вбудованого мікрофона, який має гнучку штангу, завдяки чому є всенаправленим. Чутливість мікрофона дорівнює 100 дБ, а частотний діапазон 50-міліметрових динаміків — від 20 до 20000 Гц. Ширший діапазон лише у спеціалізованих меломанських моделей. Важить гарнітура лише 280 грамів, тому не втомлює навіть при тривалому носінні.

Амбушюри зроблені з високоякісної екошкіри, яка легко чиститься і довго не зношується, а всередині наповнені м’якою піною. Оголів’я металева, теж вкрите екошкірою і вміє підлаштовуватися під різний розмір голови користувача. На одному з навушників розташоване механічне колесо регулювання гучності. За замовчуванням гарнітура підключається до джерела аудіосигналу через спарений 3.5-міліметровий штекер, а в комплекті постачається розгалужувач на два Mini-Jack. Підсвічування живиться від USB-порту настільного комп’ютера чи ноутбука.

GamePro MK105B і MK105R — повнорозмірні механічні клавіатури на 104 клавіші, які відрізняються між собою світчами. Перша модель з індексом B побудована на синіх клікаючих мікроперемикачах, які мають яскраво виражений звуковий і тактильний відгук. Це гарний вибір на роль вашої першої механічної клавіатури, якщо раніше ви користувалися лише мембранними. Друга ж модель з індексом R має червоні лінійні світчі, які натискаються плавно і тихо. Вона оптимально підходить для роботи в багатолюдному офісі та ігор вдома у нічний час, щоб не заважати оточуючим.

Є калькуляторний блок цифр праворуч, український алфавіт, а також широкий лівий Shift і двохповерховий Enter, до яких звикли вітчизняні користувачі. Частина кейкапів чорного кольору, а частина — сірого, що додає стилю. Підсвічування зональне зліва направо: червоне, жовте, зелене, блакитне і фіолетове. Мультимедійні функції реалізовані через клавішу Fn. Прогумовані ніжки дозволяють регулювати кут нахилу та протидіють ковзанню. Також існують укорочені моделі GamePro MK100B і MK100R формату TKL на 87 клавіш.

Hator Stellar Pro Wireless — компактна, всього 116 міліметрів у довжину, і рекордно легка, лише 52 грами, бездротова мишка. І це вже з урахуванням вбудованого літієвого акумулятору ємністю 300 мАг, якого вистачає до 42 годин гри. Перфорація корпусу не тільки мінімізує вагу, а й дозволяє долоні дихати під час спекотних мультиплеєрних баталій. Форма мишки майже повністю симетрична, за винятком двох додаткових клавіш під великий палець правої руки. Базується на топовому оптичному сенсорі Pixart PWM 3395 з роздільною здатністю 26 тисяч DPI.

А світчі під парою основних клавіш використовуються TTC Gold з ресурсом напрацювання до 80 мільйонів кліків. Коліщатко скролінгу має цифровий енкодер Huano і підсвічування RGB на 16.8 мільйона кольорів. Глайди виготовлені із 100% чистого тефлону без домішків, причому виробник турботливо поклав запасний комплект. Підключається мишка трьома способами: по м’якому паракордовому кабелю USB Type-C довжиною 2 метри, радіоадаптеру 2.4 ГГц або протоколу Bluetooth. Це робить її універсальним рішенням для настільного ПК, ноутбука та планшета.

1stPlayer Duke — геймерське крісло для користувачів великого зросту та ваги аж до 160 кілограмів. Сидіння приблизно на третину ширше за більшість конкурентів, а надійний газліфт 4-го класу витримує до 160 тисяч спрацювань. Можна активувати розслабляючий режим крісла-гойдалки. Всередині крісла знаходится міцна сталева рама та щільна піна з ефектом пам’яті, яка відновлює первісну форму навіть після 100 тисяч зминань. Зовні вкрите високоякісною екошкірою, яка легко чиститься та довго не стирається.

На вибір пропонуються чотири комбінації кольорів: чорно-червона, чорно-біло-червона, чорно-біло-жовта і чорно-біло-зелена. Спинка крісла регулює кут нахилу від 90 до 155 градусів, а також може змінювати форму вигину під поясницю (плоска чи опукла). Додатково передбачено дві знімні подушки під шию і поперек, а також висувну підставку під ноги, щоб можна було навіть подрімати на кріслі. М’які 4D-підлокітники регулюються у восьми напрямках. Хрестовина зроблена з алюмінію, а коліщатка великого діаметру 75 міліметрів прогумовані, щоб безшумно перекочуватися по підлозі.

Також читайте:

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.