Зарядні пристрої GAN – що потрібно знати про новітню технологію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичні зарядні пристрої поступово залишаються в минулому, а їхнє місце займають блоки живлення за допомогою технології GaN. В їх основі лежить нітрид галію, що дозволяє підвищити енергоефективність та знизити тепловиділення під час процесу зарядки — такі ЗП більш стійкі до високих температур, кислот та лугів.

Особливості виробництва блоків живлення на основі нітриду галію дозволяють зробити пристрій компактнішим в порівнянні зі стандартними зарядками на кремнії. А що найважливіше — зарядні пристрої з технологією GaN найчастіше оснащені кількома портами, що дозволяє:

  • Одночасно заряджайте кілька пристроїв. При цьому йдеться про різні гаджети: смартфони, планшети і навіть ноутбуки.
  • Позбутися великої кількості зарядок і замінити їх на одну компактну — з одним багатопортовим зарядним пристроєм не знадобиться використовувати подовжувач, а робоче місце не буде захаращене «клубком» із проводів та блоків живлення.

Значних успіхів та популярності у виробництві ЗУ за технологією GaN досягла компанія UGREEN – їх смарт-зарядки створюються з екологічних матеріалів, відрізняються підвищеним захистом від перегріву, стрибків напруги та інших факторів, а також мають високу потужність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зарядний пристрій Ugreen Nexode 300 Вт USB-C GaN

Зарядний пристрій для багатьох гаджетів з 5 портами оснащений двома високоякісними чіпами GaNfast III. Його сумарна потужність складає 300 Вт, а максимальна потужність одного порту – 140 Вт, чого вистачить для заряджання більшості ноутбуків, які можуть заряджатися від USB. Пристрій має 4 порти USB-C та один порт USB-A. Одночасно можна поставити на зарядку 3 ноутбуки.

Заряджати за допомогою багатопортового зарядного пристрою Ugreen Nexode 300W можна не тільки смартфони та планшети (виробництва Apple, Samsung, Google та інших), ноутбуки (Apple, Dell, Lenovo, Samsung та інші), а й ігрові консолі (Steam Deck, Switch), бездротові навушники та розумний годинник.

Смарт-зарядка відрізняється підвищеною міцністю, захищає від перегріву (знімає 6000 показань температури за хвилину), перезаряду, надмірної напруги та її стрибків. Її оболонка виконана з вогнестійкого та негорючого ПВХ, що забезпечує захист від вогню, а також більш високу стійкість до ударів та падінь. Окремо варто згадати швидкість зарядки — за допомогою Ugreen Nexode 300W ноутбук MacBook Air заряджається на 50% приблизно за 30 хвилин.

Зарядний пристрій Ugreen GaN 100W

Компактний зарядний пристрій оснащений 4 портами (3 порти USB-C та один порт USB-A) загальною потужністю 100 Вт. Швидкість зарядки, незважаючи на невеликий розмір девайса, залишається значною – ноутбук MacBook Pro зарядиться до 100% приблизно за 2 години. Кожен із портів підтримує швидку зарядку за технологією Quick Charge та багатьом іншим.

Зарядний пристрій оснащений п’ятьма рівнями захисту: від короткого замикання, перезаряду, перегріву, перенапруги, а безпечні матеріали в конструкції мають вогнестійкість. Його нагрівання під час роботи не перевищує 50 градусів за рахунок використання в основі ЗП напівпровідника з нітриду галію третього покоління.

Невелика вага та розмір дозволяють брати багатопортове ЗУ з собою у подорожі та відрядження для одночасної зарядки відразу кількох гаджетів. Його вага складає всього 215 грамів, а за габаритами гаджет можна вмістити на долоні.

Зарядний пристрій Ugreen GaN 20W/30W

Мініатюрне ЗУ для одного пристрою – на вибір доступні моделі на 20 або 30 Вт. Його розмір на 40% менше, ніж у оригінальних ЗУ тієї ж потужності, при цьому швидкість зарядки майже в 3 рази вища: iPhone моделей 8-14 заряджаються до 60% за півгодини, тоді як оригінал заряджає смартфон за 30 хвилин лише на 10 %. Підтримує протоколи швидкого заряджання як для мобільних пристроїв, так і для планшетів.

Зарядний пристрій сумісний з iPhone (з 8 по 14), iPad (серій Air, Pro, Mini), Samsung Galaxy (з S10 до S22), Huawei (серії P, Mate) та багатьма іншими гаджетами.

Смарт-зарядки Ugreen GaN 20W/30W оснащені мультизахистом, який включає захист від:

  • Перенапруження.
  • Перезаряда.
  • Перевантаження.
  • Удари блискавки.
  • Радіоперешкоди.
  • Підвищення температури.
  • Займання.

Під час зарядки ЗУ нагрівається максимально до 60 градусів за рахунок нітриду галію, що знижує нагрівання.

Таким чином, зарядні пристрої від UGREEN виконують всі завдання якісного ЗУ, але при цьому забезпечують підвищену безпеку, підтримують інноваційну технологію для більш швидкої зарядки, мають високу потужність і можливість заряджати кілька гаджетів одночасно, а компактний розмір робить їх ідеальними девайсами для подорожей і дозволяє заощадити місце на робочому столі чи розетці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.