Як використовувати Siri, щоб робити справи швидше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Siri – найпопулярніший у світі голосовий помічник. З його допомогою можна виконувати різні завдання, причому всі вони вирішуються голосом. Якщо вам потрібно знайти дорогу, встановити нагадування, замовити їжу, Siri може полегшити життя та допомогти швидше впоратися зі справами.

Ось кілька порад про те, як увімкнути Siri та налаштувати для прискорення виконання завдань:

  1. Важливо знати, що налаштування Siri можна встановлювати за вашими потребами. Можете створювати фрази користувача, щоб помічник розумів, що ви говорите, і полегшував і прискорював виконання завдань. Іншими словами, якщо якесь завдання займає більше часу, ніж зазвичай, або є складним, складається з декількох етапів, подумайте про те, щоб створити фразу користувача або команду в розмові з помічником, щоб наступного разу він виконав її швидше.
  2. Ще одним чудовим способом прискорити виконання завдань є інтеграція Siri з різними програмами та сервісами на вашому пристрої, такими як Mapquest або Apple Music. Інтеграція цих програм у розмову із Siri дозволяє користувачам швидко отримувати доступ до них для виконання завдань. Без необхідності шукати їх у меню або набирати команди щоразу, коли їм потрібно щось зробити. Наприклад, якщо комусь потрібно дістатися з точки A до точки B, він може просто попросити: «Гей, Siri, покажи мені дорогу», і вуаля — інтерактивна карта вже готова.

Існує безліч інших способів використання голосового помічника:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • можна дізнатися про погодні умови, перш ніж будувати плани на прогулянку;
  • завести будильник, перш ніж вирушити на роботу рано вранці (досить сказати: «Гей, Siri, розбуди мене завтра о 8 ранку»);
  • під час здійснення телефонних дзвінків не потрібно набирати номер. Достатньо сказати пристрою, з яким контактом/номером треба зв’язатися, сказавши «Call [ім’я контакту]», і через кілька секунд він дзвонить.

Крім перерахованих вище способів спостерігається величезне зростання використання віртуальних помічників, таких як Google Home або Amazon Alexa Echo. Вони дозволяють не лише ставити запитання, але й дистанційно керувати сумісними домашніми електронними приладами, такими як світильники та термостати, за допомогою голосу. Уявіть собі, що ви повертаєтеся з роботи пізно і кажете Alexa/Google Home «зменшити тепло». Це допоможе людям економити енергію та швидко досягати максимального рівня комфорту, не роблячи нічого вручну — хіба це не приголомшливо?

Все це спрощує завдання для тих, хто хоче заощадити час на виконання повсякденних справ і отримати бажане. Завдяки технологічному прогресу ми маємо дивовижні обчислювальні пристрої зі штучним інтелектом, які супроводжують нас упродовж усього життя.

Безсумнівно, у найближчому майбутньому з’являться більш універсальні та досвідчені ІІ-компаньйони, які дозволять людству досягти нових висот у продуктивності та ефективності, виконуючи повсякденні завдання значно швидше. Все це завдяки потужному голосовому інтерфейсу, що базується на можливостях ІІ!

Сподіваємося, за допомогою цих рекомендацій ви розібралися, як налаштувати Сірі, щоб він приносив максимум користі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.