Експерт назвав чотири шкідливі звички, що вбивають будь-який смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато власників смартфонів, самі того не усвідомлюючи, часто вкорочують їм життя.

По-перше, йдеться про щоденне заряджання акумулятора до 100%. Ця шкідлива звичка призводить до його швидкого зносу, що в підсумку позначається на часі автономної роботи. Заряд батареї рекомендується тримати в межах 40-80%.

Другий фактор – активне використання в умовах спеки, холоду або різкого перепаду температур. Під час спеки смартфон сильно гріється, що може спричинити внутрішні пошкодження. На холоді страждає акумулятор. Різка зміна температури може викликати конденсацію вологи на внутрішніх вузлах, що призведе до корозії і передчасного псування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі йде нехтування захисним чохлом або використання невідповідного чохла. З цілком очевидних причин цього робити не слід.

По-четверте, не можна не згадати про використання неоригінальних кабелів і зарядок. Якщо смартфон представляє хоч якусь цінність, дешеві зарядні пристрої і такі ж кабелі застосовуватися в жодному разі не повинні, оскільки невідомо, як вони вплинуть на стан акумулятора. Купуйте перевірені кабелі та зарядки або хоча б читайте перед покупкою відгуки покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.