Статті

Чому один браузер у смартфоні це погано

Share

Браузер – найосновніший додаток будь-якого смартфона. За допомогою нього ми шукаємо різну інформацію, читаємо новини, а іноді він замінює нам інші додатки. Найкраще мати кілька оглядачів у смартфоні – поставити додатковий браузер можна через магазин додатків.

Зручність і швидкість

Різні браузери можуть мати додаткові функції та можливості, а також різний інтерфейс. Ви можете спробувати кілька різних варіантів і вибрати той, який найкраще відповідає вашим потребам і вподобанням. Іноді той чи інший сайт може краще працювати в іншому браузері, ніж у тому, який встановлений на смартфоні за замовчуванням.

Поділ акаунтів

Якщо у вас є кілька акаунтів у соціальних мережах, електронній пошті або інших сервісах, то кілька браузерів можуть допомогти вам розділити і використовувати акаунти одночасно. Не потрібно буде постійно вводити логін і пароль – достатньо відкрити той чи інший браузер з потрібним для вас акаунтом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтримка технологій

Деякі браузери можуть краще підтримувати певні технології та формати файлів. Якщо ви стикаєтеся з проблемами перегляду або відтворення певних веб-сайтів або контенту на одному браузері, ви можете спробувати інший, щоб переконатися, що вам доступні всі функції та можливості. Інший раз один браузер не зовсім коректно читає документи або pdf, зате інший із цим справляється на відмінно.

Безпека

Кілька браузерів можуть допомогти вам розділити дані, щоб запобігти стеженню або змішуванню персональної інформації. Наприклад, ви можете використовувати один браузер для активностей у соціальних мережах і розважальних сайтах, а інший для банківських операцій або роботи. На важливий для вас оглядач можна поставити пароль або пін-код, щоб бути більш захищеним.

Тестування та розробка

Якщо ви розробник або тестуєте веб-сайти, то кілька браузерів дають змогу перевірити й порівняти, як ваш сайт відображається і працює в різних оглядачах.

Додаткові сервіси

Є браузери, в яких вбудовані додаткові сервіси. Наприклад, Яндекс браузер може з одного боку бути повільним, а з іншого боку давати доступ до своїх сервісів без якихось зайвих рухів. За аналогією з Яндексом є також інші оглядачі.

Який висновок? Браузер під смартфон краще підбирати. Наприклад, рідний браузер Xiaomi повільніший, ніж Mozilla Firefox. Також не забуваємо, що вбудований у смартфон оглядач може відображати рекламу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024