Статті

Як зрозуміти, що вас заблокували в Telegram

Share
Час читання: 2 хв.

У Telegram є опція блокування і чорного списку, при цьому явне позначення баном з боку іншого користувача відсутнє. Якщо таке і станеться, не буде ні повідомлень, ні запису в чаті. Багато хто починає мучитися сумнівами, які хочеться підтвердити або спростувати. Факт блокування можна встановити за низкою непрямих ознак.

Перевірка статусу

Спробуйте відкрити діалог з іншим користувачем Telegram і перевірити статус. Потрібно дізнатися, коли він був онлайн. За наявності статусу “був (а) давно”, є ймовірність, що ви опинилися в чорному списку. Хоча завжди є шанс, що людина і справді давно не заходила в Telegram. Далеко не всі люди користуються соціальними мережами на щоденній основі, деякі роблять це рідко.

Відкриття фото профілю

У будь-якому з чатів перейдіть у профіль, натиснувши на ім’я, і спробуйте подивитися фото, що стоїть на аватарці. Якщо не виходить – це ще одна ознака бана.

Перевірка надсилання повідомлень

Зайшовши в діалог із потрібним користувачем, спробуйте щось йому написати. Повідомлення від тих, хто в чорному списку, до адресата не доходять, вони потрапляють на сервер. Навпроти повідомлення і через добу, і через дві буде всього одна галочка.

Це стосується голосових повідомлень, фотографій, файлів та іншого контенту.

Дзвінок

Спробуйте додзвонитися до потрібного контакту через Telegram. Якщо відбувається швидкий обрив з’єднання, відсутні гудки, велика ймовірність, що ви потрапили в чорний список.

Перевірка з іншого акаунта

Скористайтеся іншим акаунтом або телефоном для перегляду профілю, якого підозрюєте в блокуванні. Якщо проблем із відкриттям фото немає, а статус не такий як із вашого номера – ви гарантовано в чорному списку.

Кілька перерахованих ознак у сукупності явно говорять про блокування. Причини такого вчинку можуть бути найрізноманітнішими.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Telegram
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024