Як зрозуміти, що вас заблокували в Telegram

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У Telegram є опція блокування і чорного списку, при цьому явне позначення баном з боку іншого користувача відсутнє. Якщо таке і станеться, не буде ні повідомлень, ні запису в чаті. Багато хто починає мучитися сумнівами, які хочеться підтвердити або спростувати. Факт блокування можна встановити за низкою непрямих ознак.

Реклама

Перевірка статусу

Спробуйте відкрити діалог з іншим користувачем Telegram і перевірити статус. Потрібно дізнатися, коли він був онлайн. За наявності статусу “був (а) давно”, є ймовірність, що ви опинилися в чорному списку. Хоча завжди є шанс, що людина і справді давно не заходила в Telegram. Далеко не всі люди користуються соціальними мережами на щоденній основі, деякі роблять це рідко.

Відкриття фото профілю

У будь-якому з чатів перейдіть у профіль, натиснувши на ім’я, і спробуйте подивитися фото, що стоїть на аватарці. Якщо не виходить – це ще одна ознака бана.

Перевірка надсилання повідомлень

Зайшовши в діалог із потрібним користувачем, спробуйте щось йому написати. Повідомлення від тих, хто в чорному списку, до адресата не доходять, вони потрапляють на сервер. Навпроти повідомлення і через добу, і через дві буде всього одна галочка.

Це стосується голосових повідомлень, фотографій, файлів та іншого контенту.

Дзвінок

Спробуйте додзвонитися до потрібного контакту через Telegram. Якщо відбувається швидкий обрив з’єднання, відсутні гудки, велика ймовірність, що ви потрапили в чорний список.

Перевірка з іншого акаунта

Скористайтеся іншим акаунтом або телефоном для перегляду профілю, якого підозрюєте в блокуванні. Якщо проблем із відкриттям фото немає, а статус не такий як із вашого номера – ви гарантовано в чорному списку.

Кілька перерахованих ознак у сукупності явно говорять про блокування. Причини такого вчинку можуть бути найрізноманітнішими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ