Статті

Названі п’ять “секретних” функцій Viber

Share

Попри зростання популярності месенджера Telegram, в Україні Viber продовжує утримувати звання самого популярного сервісу обміну миттєвими повідомленнями. Додаток має кілька корисних функцій, які зроблять використання Viber більш комфортним. Про них ми і поговоримо далі.

Перша функція – двостороннє шифрування чатів. Месенджер захищає користувачів двостороннім верифікованим шифруванням, в результаті чого доступу до бесіди не можуть отримати сторонні. Для використання функції потрібно верифікувати контакт, відправивши код співрозмовнику. Якщо два користувачі отримують однаковий код, їх листування починає шифруватися.

Наступна функція Viber – приватні чати. Користувач може приховати чат і дозволити доступ до нього тільки після введення придуманого пароля. Зробити це можна окремо для кожного діалогу в месенджері.

У Viber є досить цікава функція, яка дає можливість користувачам самостійно створювати стікери за допомогою вбудованого редактора. З його допомогою ви можете створити власні стікери і зробити їх доступними для всіх 800 млн абонентів сервісу обміну миттєвими повідомленнями.

Сучасні месенджери почали споживати багато енергії, що позначається на часі автономної роботи смартфона. Крім того, вони займають дуже багато місця у внутрішній пам’яті. Розв’язати обидві проблеми можна самостійно.

Питання великого простору вирішується відключенням автоматичного збереження відеоматеріалів і фотографій в галерею. Робиться все це через настройки месенджера в розділі «Дані та мультимедіа». Для економії енергії слід в налаштуваннях деактивувати функцію «Завжди на зв’язку».

Нарешті, остання фішка Viber – інтегрований перекладач. Працює він на базі Google Translate. Він дозволяє швидко переводити повідомлення, написані іноземними мовами, і навпаки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Viber
  • Останні записи

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024

    Наскільки потужний ПК потрібен для гри Stalker 2: попередній прогноз

    Українська студія GSC Game World нарешті оголосила точну дату виходу шутера з відкритим світом S.T.A.L.K.E.R.…

    16.05.2024