Статті

Топ-5 аксесуарів, які повинні бути у кожного власника смартфона

Share

Смартфони є у всіх, але не всі знають повний “чеклист” того, що ще до нього потрібно купити. Сьогодні вам про це розповім: у статті буде не тільки 5 аксесуарів, а й дещо ще, про що багато хто забуває. А ви не забудьте підписатися на мій блог і поставити публікації лайк!

Чохол

Чохол – це перший аксесуар, який слід придбати для свого смартфона. Він не тільки захищає пристрій від подряпин і пошкоджень, а й може доповнювати ваш стиль. Існує безліч різних видів чохлів: силіконові, шкіряні, пластикові та навіть водонепроникні. Вибравши відповідний варіант, можна бути впевненим, що смартфон буде надійно захищений від відколів і подряпин.

Захисне скло

Захисне скло – це ще один важливий аксесуар, який допомагає захистити екран смартфона від подряпин і потертостей. Ціна скла, в середньому, становить 300-500 рублів, а користі… Ну, заміна екрана на сучасному смартфоні може коштувати, як половина пристрою. Скло зможе наклеїти навіть недосвідчена людина – все дуже просто, навіть простіше, ніж плівку. Не забуваємо, що захисна плівка – морально застарілий спосіб захисту девайсів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, скло можна наклеїти і на зворотний бік смартофна. Якщо з якоїсь причини ви не хочете використовувати чохол.

Зарядка і запасна зарядка

Із зарядним пристроєм усе зрозуміло. Краще, щоб він був оригінальним. Але також варто тримати і запасний зарядний пристрій – як блок живлення, так і відповідний вашому роз’єму кабель. У разі, якщо основна зарядка вийде з ладу, завжди допоможе запасна. Найчастіше деформується кабель, тому достатньо мати запасний, а в ролі блоку живлення може послужити будь-який USB порт.

Power Bank

Power Bank – це портативний зарядний пристрій, який можна використовувати для заряджання не тільки смартфона, а й інших електронних пристроїв, як-от розумний годинник або навушники. Навіть якщо ваш смартфон має ємний акумулятор, то краще все-таки про запас мати Power Bank. Під час вибору такого аксесуара важливо правильно підібрати ємність – вона має бути вищою, ніж ємність акумулятора в смартфоні, в ідеалі в 2-3 рази.

Запасний кнопковий телефон

Насправді смартфон – дуже ненадійний пристрій. У разі, якщо буде пошкоджено екран, то гаджет просто перетворюється на непотрібний шматок заліза. У поїздках на далекі відстані, а також якщо робота пов’язана зі зв’язком, краще мати з собою звичайний кнопковий телефон для екстрених ситуацій. До речі, практика засвідчила, що у простенького мобільного телефону приймання сигналу можливе навіть за великої відстані від базової станції.

Також не забуваємо про запасну карту пам’яті (вони часто виходять з ладу під час інтенсивного використання), бездротові навушники і селфі-палицю (якщо часто фотографуєтеся).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024