Топ-5 аксесуарів, які повинні бути у кожного власника смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони є у всіх, але не всі знають повний “чеклист” того, що ще до нього потрібно купити. Сьогодні вам про це розповім: у статті буде не тільки 5 аксесуарів, а й дещо ще, про що багато хто забуває. А ви не забудьте підписатися на мій блог і поставити публікації лайк!

Чохол

Чохол – це перший аксесуар, який слід придбати для свого смартфона. Він не тільки захищає пристрій від подряпин і пошкоджень, а й може доповнювати ваш стиль. Існує безліч різних видів чохлів: силіконові, шкіряні, пластикові та навіть водонепроникні. Вибравши відповідний варіант, можна бути впевненим, що смартфон буде надійно захищений від відколів і подряпин.

Захисне скло

Захисне скло – це ще один важливий аксесуар, який допомагає захистити екран смартфона від подряпин і потертостей. Ціна скла, в середньому, становить 300-500 рублів, а користі… Ну, заміна екрана на сучасному смартфоні може коштувати, як половина пристрою. Скло зможе наклеїти навіть недосвідчена людина – все дуже просто, навіть простіше, ніж плівку. Не забуваємо, що захисна плівка – морально застарілий спосіб захисту девайсів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, скло можна наклеїти і на зворотний бік смартофна. Якщо з якоїсь причини ви не хочете використовувати чохол.

Зарядка і запасна зарядка

Із зарядним пристроєм усе зрозуміло. Краще, щоб він був оригінальним. Але також варто тримати і запасний зарядний пристрій – як блок живлення, так і відповідний вашому роз’єму кабель. У разі, якщо основна зарядка вийде з ладу, завжди допоможе запасна. Найчастіше деформується кабель, тому достатньо мати запасний, а в ролі блоку живлення може послужити будь-який USB порт.

Power Bank

Power Bank – це портативний зарядний пристрій, який можна використовувати для заряджання не тільки смартфона, а й інших електронних пристроїв, як-от розумний годинник або навушники. Навіть якщо ваш смартфон має ємний акумулятор, то краще все-таки про запас мати Power Bank. Під час вибору такого аксесуара важливо правильно підібрати ємність – вона має бути вищою, ніж ємність акумулятора в смартфоні, в ідеалі в 2-3 рази.

Запасний кнопковий телефон

Насправді смартфон – дуже ненадійний пристрій. У разі, якщо буде пошкоджено екран, то гаджет просто перетворюється на непотрібний шматок заліза. У поїздках на далекі відстані, а також якщо робота пов’язана зі зв’язком, краще мати з собою звичайний кнопковий телефон для екстрених ситуацій. До речі, практика засвідчила, що у простенького мобільного телефону приймання сигналу можливе навіть за великої відстані від базової станції.

Також не забуваємо про запасну карту пам’яті (вони часто виходять з ладу під час інтенсивного використання), бездротові навушники і селфі-палицю (якщо часто фотографуєтеся).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.