Названо 5 прихованих функцій фітнес-браслетів. Вони є майже на будь-якому Xiaomi Mi Band

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше нові опції фітнес-трекерів потрібні, щоб виправдати чергове оновлення. Але є фішки, які можуть реально спростити життя – і ми не про 2048 на Xiaomi Mi Band 8 або платні циферблати в Huawei Band 7.

Знайшли, що заховано

За словами експерта, описані секрети працюють майже на всіх смарт-браслетах Xiaomi, Amazfit і Huawei.

Наприклад, ви знали де у фітнес-трекерах є ліхтарик? Найчастіше його можна знайти в розділі “Ще” або “Більше” меню вашого девайса. Причому в сучасних браслетах ліхтарик працює відмінно – через яскраву і якісну AMOLED-матрицю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що робити, якщо загубили телефон вдома? Відкрийте розділ з додатковими опціями і тапніть на іконку “Знайти мій телефон” – браслет надішле сигнал на пов’язаний смартфон.

За допомогою пристрою Xiaomi або Huawei можна керувати відтворенням плеєра смартфона. Для цього відкриваємо додаток “Музика” і насолоджуємося: апп отримає доступ до будь-якої програми, яка програє музику або відео на телефоні. А ще за таким самим принципом можна керувати камерою. Поставили смартфон на штатив або укріпили на горизонтальній поверхні, піднесли зап’ястя з фітнес-трекером і знайшли в розділі “Ще” опцію “Віддалена камера”.

Як правило, Android-смартфони дають змогу використовувати фітнес-трекер як інструмент розблокування пристрою. Схема проста: апарат по Bluetooth “відчуває” фітнес-трекер поблизу і знімає блокування. Щоб налаштувати цю опцію, подивіться на скріншот нижче:

Майже в кожному фітнес-браслеті є опція “Розумний будильник”, який вміє аналізувати стан власника і піднімати його в момент, коли людина вже готова прокинутися. У такому режимі браслет не вібруватиме строго о 7:00, а подасть сигнал на 5 хвилин раніше або пізніше – коли користувач перебуває у фазі неглибокого сну. Йти далеко не доведеться – функція активується в меню налаштувань будильника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.