Навушники не заряджаються. Як полагодити за кілька секунд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я думаю, бездротовими навушниками вже нікого не здивуєш, як і тим, що один вкладиш (або обидва) раптом перестає працювати. Звук не йде, не заряджається. Звісно, можна викинути і забути про них, щоб спокійно купити нові і радіти справному аксесуару. Однак не поспішайте розлучатися з ними. Можливо, ситуацію можна виправити.

Якщо ви впустили навушник з 5-го поверху, то не варто ні шукати його, ні намагатися полагодити. Вони досить крихкі й можуть зламатися навіть від невеликого механічного впливу. Якщо ж нічого критичного з ним не відбувалося, то проблема, найімовірніше, не серйозна, і виправити її можна навіть самостійно.

Перше, що варто зробити, це оглянути як сам навушник, так і кейс, у якому він заряджається. Не завжди відсутність заряду на навушнику це проблема навушника. Якщо ви бачили, то контакти є на самому аксесуарі та в кейсі. Подивіться, що з ними. Можливо, просте засмічення порушує контакт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хто старший, той пам’ятає, як і яким пристосуванням вирішувалося чимало проблем. Денді, касетний магнітофон, та всю електроніку починали лікувати одним простим і доступним засобом. Це спирт. До речі, він настільки ефективно вирішував питання із забрудненням, що будь-яка відмова техніки нормально працювати призводила до такої обробки.

Спирт не тільки складова частина веселих напоїв, а й прекрасний засіб для боротьби з жиром, брудом, окисленням тощо.

Проблему непрацюючого навушника або навушника, що не заряджається, можна вирішити за допомогою цього доступного підручного засобу. Візьміть серветку, ватяну паличку або те, чим зручно буде протерти. Змочіть у спирті і ретельно пройдіться по всіх контактах. Не купайте деталь у спирті, адже він хоч і швидко випаровується, але від його надлишків можуть залишитися сумні наслідки, і навушник уже точно буде зіпсовано.

Якщо є великі елементи забруднення, то прибрати їх можна чимось гострим і тонким. У жодному разі не перестарайтеся з голкою, скріпкою або чимось подібним. Так ви пошкодите контакт або взагалі видавите його.

Загалом, у всьому потрібна міра.

Ви не повірите, але в багатьох випадках відсутність зарядки на навушнику вирішується так примітивно. Спробуйте, перш ніж викидати або залишати негативні відгуки продавцю аксесуара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.