Як правильно налаштувати новий телефон Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви хочете налаштувати свій новий телефон Samsung і задаєтеся питанням, на що звертати увагу при його налаштуванні? Тоді ви потрапили у потрібне місце. Ми надамо вам всю необхідну інформацію про передачу даних, налаштування персоналізації тощо.

З’явився новий телефон Samsung: тепер він нарешті готовий до роботи. Перед тим, як смартфон остаточно замінить старий пристрій, необхідно виконати початкове налаштування. З правильними порадами та рекомендаціями це можна зробити легко та швидко. Ми покажемо вам, на що слід звертати увагу при налаштуванні Galaxy S23 та інших пристроїв, і, серед іншого, як акуратно перенести свої дані та облікові записи на новий телефон.

Налаштування телефону Samsung: ви повинні зробити це заздалегідь

Перш ніж приступити до налаштування, слід перевірити рівень заряду батареї. Якщо ви хочете перенести свої дані на новий телефон, у вас також має бути на екрані інформація про старий смартфон. В ідеалі ви повинні спочатку зарядити обидва пристрої до повної 100-відсоткової зарядки. З цим ви будете у безпеці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, якщо ви вибрали Galaxy S23 UItra з контрактом, вам слід вставити відповідну SIM-картку у свій новий телефон Samsung перед налаштуванням. Таким чином, пристрій може встановити всі важливі конфігурації мережі вже під час налаштування. Крім того, ви також можете зробити це без проблем після налаштування.

Якщо у вас є можливість розширити пам’ять нового телефону Samsung за допомогою SD-карти , її також можна підключити ще до початкового налаштування. Ви все ще шукаєте смартфон зі слотом для карток SD? Ви можете знайти відповідні пристрої у нашому огляді смартфонів зі слотом для SD-карт 2022 року.

Перші кроки: Налаштування нового телефону Samsung

Після того, як ви вжили всіх запобіжних заходів, ви можете приступити до налаштування. Для цього ви вмикаєте новий телефон Samsung. Після перезавантаження смартфона процес налаштування розпочнеться автоматично . Якщо пристрій, який був у використанні, можливо, вам потрібно буде спочатку скинути установки телефону.

Тепер ви вибираєте мову на свій вибір і підтверджуєте. З’явиться діалогове вікно для підключення до Wi-Fi. Навіть якщо ви вирішили укласти контракт з великим обсягом даних, ми рекомендуємо вам на цьому етапі підключитися до Wi-Fi. Тому що в міру просування може статися так, що програми, оновлення програмного забезпечення та дані завантажуватимуться. Це не обов’язково має бути зроблено за рахунок обсягу даних.

Налаштування всіх важливих облікових записів

Потім настав час налаштувати ваші найважливіші облікові записи на телефоні Samsung. Оскільки інтерфейс для смартфонів Galaxy (One UI) заснований на операційній системі Google Android, вам слід увійти до свого облікового запису Google або, якщо він ще не існує, створити новий обліковий запис. Це, крім іншого, дає вам доступ до PlayStore, Google App Store для Android телефонів.

Крім того, наявність облікового запису Samsung також може мати сенс : за її допомогою ви можете отримати доступ до різних функцій виробника. До них належать, серед іншого, Samsung Cloud, голосовий помічник “Bixby” та кілька готових дизайнів для вашого інтерфейсу. Однак налаштування обох облікових записів не є обов’язковим: ви також можете пропустити цей крок і надолужити упущене в будь-який час.

Оновлення програмного забезпечення та безпека

Під час налаштування новий телефон Samsung запропонує вам вибрати спосіб блокування. Хоча цей крок також можна пропустити, ми рекомендуємо вибрати один метод. Якщо на вашому телефоні Samsung передбачено біометричне блокування, наприклад сканування відбитків пальців або розпізнавання облич, вам слід налаштувати це.

У разі втрати вашого телефону ви можете бути впевнені, що жодна неавторизована особа не має прямого доступу до ваших даних. Таким чином, файли, фотографії, документи та контакти залишаються у вашому розпорядженні.

Після того, як ви завершите цей крок та підтвердите, перевірте наявність оновлень програмного забезпечення на своєму телефоні Samsung. При початковому налаштуванні порівняно часто буває, що доступне велике оновлення . Ви також повинні встановити це безпосередньо, оскільки це можуть бути елементарні оновлення безпеки. У цьому випадку стабільне бездротове з’єднання заощаджує обсяг даних.

Персонализация нового телефона Samsung

Після налаштування ви зможете персоналізувати свій телефон Samsung відповідно до своїх уподобань . Для цього є кілька інтерфейсів на вибір, які Samsung називає “Теми Galaxy”, які можна знайти у розділі “Налаштування | теми”. Тут також представлені нові дизайни для постійно увімкненого дисплея на деяких телефонах Samsung. Однак майте на увазі, що не всі теми є безкоштовними.

Поширені запитання

Як передати всі дані з Samsung на Samsung?

Вже під час налаштування нового телефону Samsung у вас буде можливість перенести великий обсяг даних зі старого пристрою на новий смартфон. Якщо це два телефони Samsung, то підійде програма виробника Smart Switch. Ми пояснимо, як саме це працює, у нашому посібнику “Передача всіх даних Samsung”.

Як мені перенести мої дані зі старого телефону на новий?

Наприклад, якщо ви хочете перейти з iPhone на Android, є кілька варіантів передачі даних. Наприклад, Google дозволяє це зробити за допомогою програми “Переключитися на Android”, яку можна знайти в App Store від Apple.

Коли потрібно вставити SIM-картку у новий телефон?

Ми рекомендуємо вставляти SIM-картку в новий телефон ще під час початкового налаштування. Однак це не обов’язкове і може бути виконано в будь-який час. У цьому випадку ваш смартфон може попросити вас оновити мережеві дані. Це можна зробити майже автоматично, виконавши кілька кроків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.