Чому більшість смартфонів до 5 000 гривень мотлох і я не варто їх купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогоднішня стаття безсумнівно збере безліч критики тому що незгодних я впевнений буде дуже багато, але написати її я все-таки зважився.

Отже, чому ж смартфони до 150 доларів настільки погані і чи дійсно їх нікому не варто купувати чи це я “зажер”? Про це поговоримо у цій статті. Приємного читання)

Найдивніше і в прямому розумінні суперечливе у смартфонах не великої вартості є величезна переплата. Багато хто зараз мене не зрозуміють, але купуючи за ці гроші собі смартфони ви купуєте дзвонилку у виході в інтернет, яку перестануть оновлювати вже через місяць після виходу, а через пів року такий девайс і зовсім перетвориться на ні на що не здатну цеглу, особливо якщо не займатися його чищенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За такої вартості характеристики пристрою дуже відставатимуть від передбачуваної норми. У ігри на ньому не пограти хіба, що “три в ряд”, бо він грітиметься сильніше, ніж праска. Якість зйомки буде ніби ви знімаєте через целофановий пакет, про підтримку можете забути тому що виробники буквально забувають про підтримку таких бюджетних аксесуарів майже відразу після їх виходу. Те саме стосується і оптимізації, виправлення різноманітних помилок і багів.

Звичайно, я трохи утрирую, але мої думки ви, напевно, вловили. Справа в тому, що доплативши буквально декілька тисяч гривень ви отримаєте смартфон у два, а то й тричі краще за характеристиками, яким буде комфортно користуватися і не буде бажання щоразу розбити його об стіну після того, як ви його взяли до рук.

Розумію, що не всі мають можливість просто взяти і доплатити, але, якщо у вас вийде це зробити, то смартфон прослужить вам набагато довше, щоб мої слова не виглядали, як порожній звук я вирішив порівняти пару смартфонів і довести вам це на конкретному прикладі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.