Як вибрати смартфон з гарною батареєю

Час автономної роботи є важливим фактором для вибору нового смартфона для мільйонів користувачів. Чим довше прослужать пристрої, тим краще, особливо коли ми подорожуємо. Є багато додаткових речей, які можна зробити, щоб продовжити термін служби батареї. Насправді це складний процес, який залежить від кількох факторів.

Перше, що вам потрібно знати, це ємність акумулятора в міліамперах (мАг). Однак майте на увазі, що вище значення не завжди означає автоматично більшу ємність. Загальна тривалість залежить не тільки від активності, а й від того, як ви використовуєте смартфон.

Виробники розробляють альтернативні системи для оптимізації та управління енергоспоживанням. Ось чому пристрої з однаковою ємністю пропонують різний час використання смартфона. Android 13 виводить цю концепцію на зовсім інший рівень, особливо коли йдеться про енергоспоживання програм.

Традиційно в iPhone використовується батарея меншої ємності, тому що Apple повністю контролює програмне та апаратне забезпечення. Деякі пристрої Android використовують альтернативний підхід з інтегрованими потужними батареями, такими як 9600 мАг в Ulefone Power Armor 16 Pro.

З такою ємністю можна не турбуватися про час, проведений перед екраном смартфона. Швидке заряджання також стає кращою функцією для користувачів.

Найкращі системи потужністю 150 Вт можуть зарядити акумулятор до 100% менш ніж за 16 хвилин. USB Type-C залишиться провідним стандартом у мобільній індустрії. Майбутні пристрої зможуть використовувати підтримку зарядних пристроїв 240 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.