Названо 5 мінусів бездротових навушників-вкладишів

Здається, вже весь світ носить бездротові навушники-вкладиші. Реально на вулицях дуже рідко можна зустріти людину, яка використовує дротові навушники. Причина в тому, що бездротові TWS вуха зараз можна купити за дуже невеликі гроші.

Людям подобається відсутність дроту, який постійно заплутувався та деформувався. Особисто у мене дротяні навушники завжди жили не більше півроку — згодом відбувався злам дроту, і я купував нові.

Але бездротові навушники мають мінуси, розглянемо їх.

Бездротові навушники – це 3 предмети відразу

Зарядний кейс та 2 мініатюрні навушники. У разі втрати одного навушника можуть виникнути проблеми — не всі виробники можуть реалізовувати їх окремо. Втрата зарядного кейсу може призвести до того, що вам доведеться купувати новий пристрій. До того ж, його потрібно не забувати зарядити — саме за допомогою нього акумулятори всередині навушників отримують живлення.

Навушник може випасти

При активному використанні мініатюрні навушники часто випадають із вух. Дротові ж будуть утримані дротом. Якщо навушник падає на брудну підлогу, то не варто його одразу вставляти у вухо – бажано протерти амбушюру та сам корпус пристрою вологою серветкою. Інакше у вухо можуть потрапити хвороботворні бактерії, віруси та інший бруд.

Якість звуку не завжди буде гарною

Це залежить як від самих навушників, так і від смартфона. Дуже часто зустрічалися ситуації, коли одна модель навушників працює добре, а в іншої відстає звук із цим же смартфоном. Також варто розуміти, що більшість із них не можуть дати той звук, який передає звичайний аналоговий пристрій. Це пов’язано з тим, що при надсиланні сигналу Bluetooth використовується стиск, який погіршує якість.

Не завжди підключення надійне

На пристрої Bluetooth впливають перешкоди. Буває, що вони втрачають зв’язок зі смартфоном без видимих ​​причин, а потім тривалий час не хочуть знову проходити процес сполучення. Особливо якщо ви підключаєте навушники від одного гаджета до іншого. Також Bluetooth-гарнітура може погано працювати, якщо ви знаходитесь в людному місці – діятимуть перешкоди від сусідніх смартфонів.

Bluetooth-з’єднання розряджає смартфон

Акумулятор смартфона швидше розряджатиметься і, відповідно, швидше піддаватиметься процесу втомлення. Також бюджетні мобільні девайси помітно підгальмовують, коли працюють із Bluetooth. Але тут варто розуміти, що, якщо ви використовуєте дротову гарнітуру на високій гучності, смартфон також розряджатиметься трохи швидше, але бездротовий модуль все-таки споживає більше енергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.