Чи можна користуватися неоригінальними зарядними пристроями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.
З приходом у життя смартфонів ми стали набагато більше залежати від зарядки під боком. Якщо в часи кнопкових телефонів мало хто згадував про те, що його потрібно заряджати і заряджати в найкращому разі двічі на тиждень, то з появою сенсорних пристроїв ми заряджаємо їх у найкращому разі раз на два дні, а більшість упевнений заряджають свої смартфони щодня і я в тому числі.
Тому зараз є літає дуже багато суперечок та питань щодо зарядки мобільного пристрою. На них я й намагатимусь максимально коротко і чітко відповісти в цьому пості.
Найпопулярніше питання над яким не вщухають суперечки це “Чи можна заряджати смартфон неоригінальною зарядкою?”
Відповідь: Однозначно можна. Але є, звісно, ​​один серйозний нюанс. Що ви маєте на увазі під неоригінальною зарядкою? Важливо лише, щоб зарядний пристрій було зроблено за всіма стандартами якості, тобто якщо ви зарядите свій Samsung зарядкою від Xiaomi, то ймовірність, що з ним щось станеться майже нульова. А ось якщо ви купите, якийсь китайський блок за 100 гривень замість нормальної зарядки, то шанс убити акумулятор дуже високий.
Що стосується правил із зарядки пристрою, яких багато хто дотримується на кшталт: “Не користуватися смартфоном поки він заряджається”, “не ставити на зарядку на ніч”, “потрібно спочатку розрядити смартфон до 0% тільки потім заряджати”
Відповідь: залиште всі ці правила далеко в минулому і не ускладнюйте собі життя, смартфон все ж таки розумний пристрій, а всі ці правила були застосовні ще 15 років тому, але чомусь перекочували в сучасне покоління мобільних телефонів. А якщо ви і дотримуєтеся тих правил, які я озвучив, то перші два, як мінімум, ніякої користі та шкоди не приносять, а ось третє навпаки псує ваш акумулятор.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ