Виробники смартфонів, яких ми, можливо, незабаром не побачимо на прилавках магазинів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом на мобільному ринку з’явилося багато нових гравців, які дуже швидко витісняють стареньких. Конкуренція росте буквально з кожним днем, тому мені здається, що незабаром з прилавок магазинів незабаром можуть зникнути багато іменитих виробників.

У цій статті якраз таки йтиметься про цих виробників. Я не претендую на об’єктивність, а лише висловлюю свою точку зору, на всіх незгодних чекаю в коментарях. Приємного читання)

ASUS

Буквально кілька років тому смартфони від компанії Asus шикарно продавали абсолютно у всіх цінових сегментах. Хоча у нашій країні був не повний асортимент їхньої продукції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після чого компанія наголосила на бюджетних пристроях, а потім різко змінила орієнтири і почала випускати ігрові смартфони під суббрендом ROG. Вони на той момент активно рекламувалися, а про лінійку Zenfone особливої ​​уваги ніхто не приділяв, хоча смартфони продовжували виходити.

Зараз Asus випускає смартфони, але про них ніхто вже не згадує. Якщо так і далі піде, то я дуже сумніваюся, що мобільний підрозділ проіснує ще тривалий час.

Lenovo

Ця компанія колись теж була високо в топі з продажу, а їх смартфони були одними з найкращих у співвідношенні ціни та якості.

Зараз від колишньої якості на превеликий жаль не залишилося і сліду, ПО смартфонів критично постраждало, що зараз можна порівняти з ноунеймівськими китайськими виробниками. Відчуття начебто Lenovo різко забули про свій мобільний підрозділ.

Багато хто сподівався на відродження бренду після об’єднання з Motorola, але успіхом це не увінчалося. Думаю зараз Lenovo зациклено на комп’ютерному підрозділі, який генерує їм прибуток. А смартфони ми, можливо, незабаром і зовсім не побачимо.

Sony

Sony завжди вважався таким собі елітним-преміальним брендом, який коштує дорого, але при цьому ви отримуєте дуже якісний продукт. Це працює і донині з телевізорами, камерами, спочатку працювало і зі смартфонами, але зараз люди зрозуміли, що є далеко не один виробник, який пропонує якість не гіршу, але ціна чи не вдвічі дешевша, ніж у компанії Sony.

Все-таки люди, які хочуть собі преміальний смартфон дивляться тільки в бік iPhone або Samsung, але ніяк не Sony, у японців залишилися лише справжні фанатики їхньої продукції.

Такими темпами мобільний підрозділ працюватиме в мінус, якщо нічого не зробити, оскільки особисто я вже забув, коли востаннє бачив людину зі смартфоном Sony в руках. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.