Статті

Найкращі серед безкоштовних програм для моніторингу здоров’я

Share
Час читання: 2 хв.

На смартфони для завантаження доступна безліч найрізноманітніших додатків, що спрощують життя. Існують і програми, призначені для моніторингу здоров’я. Причому багато хто з них поширюється абсолютно безкоштовно — потрібно лише встановити їх на свій апарат. П’ятірку таких програм ви знайдете в цій статті. 

№5 — Yoga for Beginners 

Як можна здогадатися з назви, Yoga for Beginners містить усе необхідне людині, щоб почати займатися йогою. Плани тренувань тут розписані максимально детально і докладно, тому питань не буде навіть у людини, яка взагалі не була знайома з йогою до завантаження програми. 

№4 — Oak Meditation And Breathing 

У наш непростий час, коли довкола один стрес, медитація може буквально врятувати життя. А за допомогою Oak Meditation And Breathing почати медитувати може кожен. У програмі зібрано різні варіанти медитацій довжиною від 5 до 30 хвилин. Також у додатку зібрані дихальні вправи, які дозволять швидко зняти стрес. 

№3 — Lifesum 

Lifesum дозволяє легко стежити за своєю дієтою та прогресом тренувань. Просто введіть свої показники росту та ваги, бажана вага та додаток підбере оптимальний план занять, а також приблизну дієту та кількість калорій, яка вам потрібна. Вбивайте інформацію щодня та відстежуйте результати за допомогою інформативних графіків. 

№2 — Sworkit 

Якщо у вас немає грошей або часу, щоб ходити в спортзал, а підтримувати тіло в тонусі хочеться, завантажте Sworkit. У додатку є безліч різних вправ для людей будь-якого рівня підготовки. Тут же можна вести статистику та відслідковувати свій прогрес. Програма доступна як на iOS, так і на Android. 

№1 — MyFitnessPal 

Відмінна програма для тих, хто хоче привести свою дієту в порядок. Додаток дозволяє стежити за кількістю калорій, БЖУ, вести облік тренувань та показує корисні підказки щодо того, як досягти бажаної ваги. Також у MyFitnessPal можна знайти цікаві рецепти, а також незвичайні вправи, які розбавлять стандартні тренування. 

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: поради
  • Останні записи

    vivo X200 Pro отримує міні-версію з новою камерою на 50 МП

    Серія vivo X200 буде офіційно представлена 14 жовтня на заході в Пекіні, Китай. Очікується випуск…

    25.09.2024

    iPhone 16 Pro Max програв Huawei Pura 70 Ultra в тесті камер DxOMark

    Apple представила смартфони iPhone 16 та iPhone 16 Pro на початку цього місяця, і хоча…

    25.09.2024

    Директор Apple Тім Кук зробив зізнання в Нью-Йорку

    Під час неквапливої прогулянки по Нью-Йорку ведучий шоу The Tonight Show Джиммі Феллон зустрівся з…

    25.09.2024

    У ChatGPT з’явився новий голосовий помічник

    Американська компанія OpenAI офіційно оголосила про запуск функції голосового помічника у своєму чат-боті ChatGPT. Це…

    25.09.2024

    Apple суттєво обмежила функціонал нових Watch Series 10

    Компанія Apple вирішила не включати два ексклюзивні циферблати, які були доступні на моделях Ultra, для…

    25.09.2024

    Заміну акумулятора в iPhone 16 можна здійснити всього за 90 секунд

    Відносна простота заміни батареї iPhone 16 принесла Apple високу оцінку за ремонтопридатність. Новий клей, що…

    25.09.2024