Найкращі серед безкоштовних програм для моніторингу здоров’я

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На смартфони для завантаження доступна безліч найрізноманітніших додатків, що спрощують життя. Існують і програми, призначені для моніторингу здоров’я. Причому багато хто з них поширюється абсолютно безкоштовно — потрібно лише встановити їх на свій апарат. П’ятірку таких програм ви знайдете в цій статті. 

Реклама

№5 — Yoga for Beginners 

Як можна здогадатися з назви, Yoga for Beginners містить усе необхідне людині, щоб почати займатися йогою. Плани тренувань тут розписані максимально детально і докладно, тому питань не буде навіть у людини, яка взагалі не була знайома з йогою до завантаження програми. 

№4 — Oak Meditation And Breathing 

У наш непростий час, коли довкола один стрес, медитація може буквально врятувати життя. А за допомогою Oak Meditation And Breathing почати медитувати може кожен. У програмі зібрано різні варіанти медитацій довжиною від 5 до 30 хвилин. Також у додатку зібрані дихальні вправи, які дозволять швидко зняти стрес. 

№3 — Lifesum 

Lifesum дозволяє легко стежити за своєю дієтою та прогресом тренувань. Просто введіть свої показники росту та ваги, бажана вага та додаток підбере оптимальний план занять, а також приблизну дієту та кількість калорій, яка вам потрібна. Вбивайте інформацію щодня та відстежуйте результати за допомогою інформативних графіків. 

№2 — Sworkit 

Якщо у вас немає грошей або часу, щоб ходити в спортзал, а підтримувати тіло в тонусі хочеться, завантажте Sworkit. У додатку є безліч різних вправ для людей будь-якого рівня підготовки. Тут же можна вести статистику та відслідковувати свій прогрес. Програма доступна як на iOS, так і на Android. 

№1 — MyFitnessPal 

Відмінна програма для тих, хто хоче привести свою дієту в порядок. Додаток дозволяє стежити за кількістю калорій, БЖУ, вести облік тренувань та показує корисні підказки щодо того, як досягти бажаної ваги. Також у MyFitnessPal можна знайти цікаві рецепти, а також незвичайні вправи, які розбавлять стандартні тренування. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ