Чи потрібно замінювати Sim-карту і як це часто робити?

Close-up Of A Person Inserting A Sim Card Into The Back Of A Mobile Phone
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

SIM-карти зношуються та пошкоджуються, як і будь-яка інша річ, навіть якщо ви ніколи не дістаєте їх із телефону. Він невеликий за розміром, але має багато елементів, про які не всі знають. Це різні мікросхеми, мікросхеми і пам’ять. Ви точно зберігаєте контакти на SIM-карті, тому вони там зберігаються в пам’яті. Усі ці частини можуть вийти з ладу. Звичайно, деякі люди не міняли свої картки протягом десяти років, і це добре для них, але це не завжди так. В ідеалі, щоб уникнути несподіванок, краще міняти його кожні 5 років, тим більше, що зробити це просто.

Як замінити SIM-карту на нову?

Для цього достатньо зв’язатися зі своїм мобільним оператором і попросити заміну, зберігаючи номер. Це робиться швидко і вам навіть не потрібно чекати кілька днів. Ви одразу отримаєте нову картку зі старим номером. Єдиною проблемою може бути блокування онлайн-банкінгу, тому що там побачать, що ви замінили SIM-карту, але ви можете повернутися до роботи, подзвонивши оператору.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми розібралися, коли і як замінити SIM-карту. Але також є певні ознаки того, що карта зношена і потребує оновлення. Нижче наведено список проблем, які вказують на несправність SIM-карти:

  • Під час дзвінка мережа зникає, і дзвінок автоматично завершується.
  • Мережі з’являються та зникають стільки разів на день без причини. Проблема також може бути з телефоном, але щоб переконатися, змініть SIM-карту на інший пристрій і спостерігайте за проблемами в мережі.
  • Інтернет постійно зникає та вимикається без видимих ​​причин там, де він зазвичай доступний.
  • Послуги провайдера не працюють і ними неможливо скористатися.
  • Пропав 4G, включився 3/2G. Це також показує, що сімка застаріла. Це особливо корисно для областей з вищою якістю покриття.

Це основні ознаки того, що сім картка потребує заміни. Якщо жодних ознак немає, але ви знаєте, що карті вже багато років, рекомендуємо також її оновити, бо поломка може відбутись будь-якої хвилини і в самий непередбачуваний момент. До речі, якщо ваш смартфон підтримує eSIM, то краще перейдіть на неї. Це електронний варіант тої самої сім-картки, який просто зберігається в пам’яті телефона. Для переходу на такий формат потрібно просто звернутись до мобільного оператора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.