Найкращі телефони з mini jack для любителів дротових навушників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Відколи Apple показала нам, що треба відмовитися від роз’єму для навушників, користуватися проводовим моделями стало набагато складніше. Здавалося, всі виробники пройшли за купертинівцями та відмовилися від цього роз’єму. Але, на щастя, досі є ті, хто вважає роз’єм для навушників необхідним. У телефонах є повноцінний роз’єм і вони дозволяють слухати музику не тільки через Bluetooth. Якщо ви хотіли купити телефон із роз’ємом для навушників, то вам сюди. Ми зібрали в одному місці найкращі з них.

Реклама

Ще більше драматизму ситуації додає те, що для користувачів роз’єм для навушників досі є дуже потрібною функцією, без якої вони просто не можуть обійтися. Швидше за все, таких телефонів буде все менше, але поки вони є, давайте назвемо їх.

Google Pixel 5a – найкращий смартфон від Goolge

Pixel 5a розвиває підхід Google до бюджетного телефону з покращеним обладнанням і новими характеристиками, а також із тією ж чудовою камерою. Багато користувачів позитивно оцінюють його автономність. Але що нам зараз найцікавіше, так це те, що у нього є повноцінний mini jack для навушників. І вже лише за це його можна купити. Нехай він офіційно не продається в Росії, але купити його не є великою проблемою для тих, хто хоче це зробити.

Samsung Galaxy A52 5G — хороший недорогой Samsung

Флагманські пристрої більше не поставляються з аудіороз’ємами, але в середньому сегменті багато моделей все ще чіпляються за них. Samsung Galaxy A52 5G – це відмінна покупка за вигідною ціною, яка зберігає 3,5-мм аудіороз’єм і має дивовижні функції, такі як: частота оновлення 120 Гц, гарний час автономної роботи та водонепроникність. Нехай вже є модель нового покоління, а ця випущена минулого року, але від цього вона стає ще привабливішою, адже її можна знайти із гарною знижкою.

OnePlus Nord N10 – китайський телефон з гарною камерою

Nord N10 має всі якості фірмового телефону OnePlus – внутрішні компоненти трохи вище середнього рівня за ціною нижче конкурентів. Звичайно, у нього є свої недоліки, але він не позбавлений mini jack. А ще він швидко працює та має частоту оновлення екрану 90 Гц. Ну, і не забуватимемо про відмінну для своєї ціни камеру.

OnePlus Nord N10 – китайський телефон з гарною камерою

Nord N10 має всі якості фірмового телефону OnePlus – внутрішні компоненти трохи вище середнього рівня за ціною нижче конкурентів. Звичайно, у нього є свої недоліки, але він не позбавлений mini jack. А ще він швидко працює та має частоту оновлення екрану 90 Гц. Ну, і не забуватимемо про відмінну для своєї ціни камеру.

Sony Xperia 1 III

Крім роз’єму для навушників, справжня привабливість Xperia 1 III полягає у його чудових відеоможливостях та 6,5-дюймовому 4K HDR OLED-екрані з частотою оновлення 120 Гц. Він оснащений трьома 12-мегапіксельними камерами (основний, телеоб’єктив та надширококутний) з оптикою Zeiss. Також телефон може знімати відео 4K зі швидкістю до 120 кадрів в секунду. Це преміальний телефон із високою ціною. Але й на нього знайдеться власний покупець. Тим більше коли ціна зупиняла справжніх соні-боїв?

Redmi Note 10 Pro – Редмі з роз’ємом для навушників

Redmi Note 10 Pro подобається багатьом із тих, хто вже встиг купити його. Справді, серед моделей цієї категорії він виділяється досить вигідним співвідношенням ціна/якість. А ще у нього є AMOLED-дисплей, камера з роздільною здатністю 108 Мп та роз’єм для навушників. Він може навіть забезпечити високу продуктивність. Загалом, це просто один із найкращих відносно недорогих телефонів.

Телефони з роз’ємом для навушників

В даний час більшість компаній відмовилися від стандартного включення роз’єму для навушників у свої Android-телефони. Тепер користувачі повинні вирішити, чи вони хочуть флагманський пристрій або можливість підключення навушників дротом. Якщо ви не хочете обходитися адаптерами і підключатися через USB-C або взагалі користуватися бездротовими навушниками, варто розглянути один з наведених вище варіантів.

Хоча флагмани тепер пропускають роз’єм для навушників, чудові моделі середнього рівня, такі як Pixel 5a, як і раніше, мають його, але можна не сумніватися, що триватиме це недовго. Якщо ви хочете купити щось ще доступніше, то тут варіантів з роз’ємом буде значно більше. Наприклад, POCO M3 Pro 5G виконає свою роботу з невеликим бюджетом та дозволить вам продовжувати підключати до нього улюблені навушники. Xiaomi Redmi Note 10 Pro також є гарним прикладом недорогих пристроїв. Він ніби суперечить своїй невисокій вартості та пропонує відмінне співвідношення ціни та якості, особливо завдяки крутій камері, високій продуктивності та яскравому OLED-екрану.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ