Oppo, Vivo, OnePlus та realme – чиї це бренди і чому стали такими популярними?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі чули хоча б раз у житті такі бренди, як OppoVivoOnePlus та Realme. Останнім часом їх все більше можна зустріти на полицях магазинів.

Щоправда, мало хто може щось сказати про дані фірмі. Вони стали дуже швидко популярними і розповсюджуються по світовому ринку. Отже, належать ці бренди однієї компанії, яка під своїм ім’ям не випускає зовсім продукції – це BBK Electronics. Про неї ви могли не чути взагалі, але мова сьогодні піде саме про її дочірні бренди Oppo, Vivo, OnePlus та Realme.

Почнемо з Oppo. Цей виробник зараз випускає інноваційні смартфони, що користуються великою популярністю. Наприклад, вони випустили телефон із поворотною камерою, а ще завдяки їм є швидкі зарядні пристрої. До речі, надтонкі смартфони також належать саме їм. Oppo з’явився на ринку в 2001 році з МР3 плеєрами та DVD-програвачами і тільки потім почали виробляти продукцію, яку ми зараз бачимо на прилавках магазинів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступний бренд – Vivo. Його пристрої дуже схожі на Oppo, як зовні, так і всередині. Їх навіть можна сплутати. Різниця лише в ціні. Vivo робить смартфони спрямовані на молодь з цікавим дизайном та доступною ціною. Але цей бренд не користується популярністю в Європі, його більше купують в Індії та Китаї. У цих країнах його всі добре знають та вважають досить якісним.

OnePlus не є окремим брендом, він належить Oppo і BBK Electronics. Був час, коли OnePlus став популярним, це сталося, коли виробник випустив смартфон не гірше за всіх флагманів. Успіх був саме в ціні цього телефону. Він коштував у районі 300 $, що було набагато вигідніше. Зараз бренд не користується великою популярністю, не вигадує нічого нового, а іноді випускає прості моделі.

Ну і останній бренд – realme. Про нього можна сказати лише одне – він став дуже швидко популярним. Створено лише у 2018 році, а посідає в даний час 6 місце серед провідних виробників. Realme випускає не тільки смартфони, але й інші пристрої: ноутбуки, навушники, телевізори, планшети та смарт-годинник. Секрет успіху компанії у співвідношенні ціни та якості, а також цікавий дизайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.