Названо п’ять фішок Galaxy S22 Ultra, яких не вистачає в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як би погано ви не ставилися до Android пристроїв, а Apple явно можна повчитися у них деяким нововведенням. Рік у рік Samsung та інші компанії представляють у своїх нових смартфонах різні фішки, які не завадили б новенькому iPhone. Ні, про складний Айфон мови сьогодні йти не буде, бо тут все зрозуміло. Технологія не обкатана, досі такі пристрої не відрізняються своєю якістю, тому залишимо ці ідеї року на три. Сьогодні поговоримо про ті фішки, які на Android вже давно і зарекомендували себе дуже вдало.

З кожним роком межа між iPhone та смартфонами на Android стирається. Ще вчора всі били себе в груди і казали, що Айфон – телефон для людей високого соціального статусу, а сьогодні Samsung майже також. Вчора всі говорили, що Android-пристрої швидко розряджаються, а сьогодні в iPhone SE 2020 встановлено батарейку на 1821 мАг. Може бути і ці функції колись дійдуть до топових iPhone?

Безрамковий Айфон

Коли нам вперше показали iPhone X, на ринку вже було чимало пристроїв з таким дизайном. І незважаючи на це, нова десятка здавалася чимось проривним. З того часу минуло 5 років. Так, в iPhone 13 рамки зменшилися ще більше, але якщо взяти в руки Samsung Galaxy S22 , я особисто все одно відчуваю його перевагу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про сухі цифри, то у S22 Ultra площа екрану становить 89,87%, а в топовому iPhone – 86%. Так, багато в чому заслуга камери корейського гаджета. Цілком можливо, що в найближчій моделі Apple відмовиться від чубчика, і все стане на свої місця, але поки що за екран я б віддав бал Самсунгу.

iPhone без чубчика

Ось тільки не кажіть мені, що всі звикли до чубчика, iPhone пізнаваний завдяки їй, і все в цьому дусі. Так, дізнаємося, але на ринку існує ще купа інших способів зробити лицьову панель смартфона не схожою на решту. Що заважає Apple спроектувати свій унікальний дизайн вічка? От і я гадаю, що нічого.

Мене чубчик ніяк не дратує, але за 5 років я від нього банально застарів. Щороку нам показують те саме, видаючи старе за нове. Плюс, судячи з iPhone 13, який був випущений зі зменшеною чубчиком, Apple працює над цим і розуміє проблему. Загалом, упевнений, що найближчим часом із чубчиком ми з вами попрощаємось.

Touch ID в iPhone

Нещодавно ми вже розповідали вам про те, чому в новому iPhone не буде Touch ID. І знаєте, на мою думку, Apple знову винаходить велосипед. Викочують якісь нові функції розблокування в масці, нахабно приплітають до цієї фішки Apple Watch. У мене одне питання до купертинівців – навіщо?

Зрозумійте, дратує навіть відсутність Touch ID як таке, а відсутність альтернативи. У Samsung як: хочеш розблокування по обличчю? Будь ласка. Не хочеш – сканер відбитка тобі на допомогу. Розумієте? Ці користувачі мають варіанти, а у нас з вами немає. Скажіть, поклавши руку на серце, невже вам самим не хочеться мати відбиток?

Apple Pencil для iPhone

Всі знають, що Джобс недолюблював стілусів і вважав, що таким не місце в Купертіно. Але мало хто знає, що він вважав діагональ 3,5 дюйма ідеальною для керування однією рукою. Я особисто навіть не чекаю окремого стілусу для iPhone, але якби мій Apple Pencil від iPad умів працювати на iPhone 14 Pro Max, я б взагалі від такої розкоші не відмовився.

Тільки уявіть. У Apple Pencil 3 додадуть функціональну кнопку. З неї можна буде ставити на паузу фільми та використовувати як пульт, на iPhone можна буде зручно працювати з програмами для малювання та іншими програмами, які необхідні дизайнерам та художникам. Плюс можна включити таку підтримку тільки на найбільшій моделі, щоб вона продавалася краще. Кому треба, той купить топ, кому ні – є й інші смартфони.

Як отримати AirPods у подарунок

Мій товариш вже давно підсів на Samsung Galaxy і оновлюється щороку буквально на перший день початку продажу. Щоразу цей хлопець приходить до мене в гості та починає заливати про безкоштовні Galaxy Buds та інші акції, які відбуваються у перші місяці після виходу.

Не треба надавати жодних документів, достатньо лише оформити замовлення в інтернет-магазині в період терміну дії цієї пропозиції та підтвердити замовлення оператору кол-центру. Apple такі акції не дуже поважає. Знижки на iPhone та інші продукти – велика рідкість. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.