Статті

Назвали п’ять найкращих китайських телефонів до 10 000 гривень

Share

Коли людина вирішується купити новий телефон, перед нею постає багато проблем, пов’язаних із вибором. Особливо в тому випадку, якщо він не є фанатом однієї марки і не купує її телефони щоразу. Фанатам Apple простіше. Коли вони хочуть купити iPhone, у них є кілька актуальних моделей, серед яких треба вибрати ту, що схожа за ціною. Якщо не знаєш, який телефон на Android купити так, щоб не розчаруватися, треба вибирати з величезної кількості характеристик і не перевищувати бюджет. Ми підготували для вас вибірку відмінних смартфонів родом з Китаю, які пропонують хороші характеристики за свої гроші. На цей раз ми зупинилися на позначці 10000 гривень. Деякі моделі зі списку коштують трохи більше даної суми.

POCO X3 Pro – не новий, але хороший телефон

Почнемо з не надто свіжого POCO X3 Pro, який, як і раніше, лідирує у своєму ціновому сегменті , оскільки оснащений потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 860 та має до 8 ГБ оперативної пам’яті з 256 ГБ вбудованого сховища.

Що стосується дисплея, то X3 Pro оснащений великою 6,67-дюймовою панеллю з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Це робить його чудовим вибором для любителів мобільних ігор .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для фотографії є ​​чотири задні камери, що складаються з 48 Мп основної, 8 Мп надширококутної, 2 Мп камерою для макрозйомки та 2 Мп датчика глибини. Для селфі у вирізі спереду є 20 Мп камера.

POCO X3 Pro живиться від великої батареї ємністю 5160 мАг та підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт. У телефоні також є NFC, 3,5-мм аудіороз’єм та ІЧ-порт.

Redmi Note 11 Pro 5G – новий Редмі

Є у нас і недавно випущений Redmi Note 11 Pro 5G – смартфон із преміальними функціями. Серед них такі, як 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації торкання 360 Гц.

Смартфон не розчаровує і в частині камери, його оснастили основним модулем на 108 Мп , сверширіком на 8 Мп, макро камерою на 12 Мп та 2 Мп датчиком глибини. Для Selfie у нас є одна 16 Мп камера.

Note 11 Pro 5G від Redmi оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 695 5G. Для Росії це поки що не актуально , але підтримка мереж 5G у нього є. Інші характеристики включають велику батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого заряджання потужністю 67 Вт. Нікуди не поділися так само NFC та ІЧ-порт.

Realme 9 Pro – збалансований телефон на Android

З тим же чіпсетом Qualcomm Snapdragon 695G ми маємо недавно випущений Realme 9 Pro. Він має 6,6-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації дотиків 240 Гц.

Телефон може похвалитися трьома задніми камерами , включаючи основну на 64 Мп, надширококутну на 8 Мп та макрооб’єктив на 2 Мп. Спереду для Selfie у нас є 16 Мп датчик.

Realme 9 Pro поставляється з великою батареєю ємністю 5000 мАг, яка підтримує швидке заряджання потужністю 33 Вт. Є NFC та аудіороз’єм 3,5 мм.

Xiaomi 11 Lite 5G NE — хороший телефон Xiaomi

Ще один чудовий смартфон у цьому ціновому діапазоні – преміальний Xiaomi 11 Lite 5G NE. Смартфон середнього класу Xiaomi працює на потужному процесорі MediaTek Dimensity 900 разом із 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ постійної пам’яті.

Модель 11 Lite 5G NE оснащена 6,55-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. Для створення знімків використовується основна камера на 64 Мп, надширококутний об’єктив на 8 Мп та макрокамера на 5 Мп. Фронталка одержала дозвіл 20 Мп.

Що стосується автономності, то Xiaomi 11 Lite 5G NE є ультратонким та легким телефоном, тому оснащений акумулятором ємністю всього 4250 мАг . Зате є швидка підтримка на 33 Вт, NFC та ІЧ-передавач.

Oppo K9s — потужний телефон OPPO

Закінчуючи нашу п’ятірку найкращих, не можна назвати Oppo K9s. Як і попередній телефон, K9s оснащений потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 778G разом із 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Що стосується виведення зображення, то ми отримуємо 6,59-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації торкання 240 Гц. Основна камера отримала дозвіл 64 Мп та працює у зв’язці з ультрашироким модулем на 8 Мп та макрооб’єктивом на 2 Мп. Для селфі у нас є одна фронтальна камера з роздільною здатністю 16 Мп.

Oppo K9s оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки 30 Вт. Також його оснастили 3,5-мм аудіороз’ємом і він працює під керуванням ColorOS 11.2 на базі Android 11 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: ТОП
  • Останні записи

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024

    Стало відомо, чи є у Google Pixel 8a бездротова зарядка

    Бюджетний Google Pixel 8a - це телефон із вражаючими характеристиками. Він може похвалитися 6,1-дюймовим дисплеєм,…

    14.05.2024

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024