Назвали п’ять найкращих китайських телефонів до 10 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли людина вирішується купити новий телефон, перед нею постає багато проблем, пов’язаних із вибором. Особливо в тому випадку, якщо він не є фанатом однієї марки і не купує її телефони щоразу. Фанатам Apple простіше. Коли вони хочуть купити iPhone, у них є кілька актуальних моделей, серед яких треба вибрати ту, що схожа за ціною. Якщо не знаєш, який телефон на Android купити так, щоб не розчаруватися, треба вибирати з величезної кількості характеристик і не перевищувати бюджет. Ми підготували для вас вибірку відмінних смартфонів родом з Китаю, які пропонують хороші характеристики за свої гроші. На цей раз ми зупинилися на позначці 10000 гривень. Деякі моделі зі списку коштують трохи більше даної суми.

POCO X3 Pro – не новий, але хороший телефон

Почнемо з не надто свіжого POCO X3 Pro, який, як і раніше, лідирує у своєму ціновому сегменті , оскільки оснащений потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 860 та має до 8 ГБ оперативної пам’яті з 256 ГБ вбудованого сховища.

Що стосується дисплея, то X3 Pro оснащений великою 6,67-дюймовою панеллю з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Це робить його чудовим вибором для любителів мобільних ігор .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для фотографії є ​​чотири задні камери, що складаються з 48 Мп основної, 8 Мп надширококутної, 2 Мп камерою для макрозйомки та 2 Мп датчика глибини. Для селфі у вирізі спереду є 20 Мп камера.

POCO X3 Pro живиться від великої батареї ємністю 5160 мАг та підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт. У телефоні також є NFC, 3,5-мм аудіороз’єм та ІЧ-порт.

Redmi Note 11 Pro 5G – новий Редмі

Є у нас і недавно випущений Redmi Note 11 Pro 5G – смартфон із преміальними функціями. Серед них такі, як 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації торкання 360 Гц.

Смартфон не розчаровує і в частині камери, його оснастили основним модулем на 108 Мп , сверширіком на 8 Мп, макро камерою на 12 Мп та 2 Мп датчиком глибини. Для Selfie у нас є одна 16 Мп камера.

Note 11 Pro 5G від Redmi оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 695 5G. Для Росії це поки що не актуально , але підтримка мереж 5G у нього є. Інші характеристики включають велику батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого заряджання потужністю 67 Вт. Нікуди не поділися так само NFC та ІЧ-порт.

Realme 9 Pro – збалансований телефон на Android

З тим же чіпсетом Qualcomm Snapdragon 695G ми маємо недавно випущений Realme 9 Pro. Він має 6,6-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації дотиків 240 Гц.

Телефон може похвалитися трьома задніми камерами , включаючи основну на 64 Мп, надширококутну на 8 Мп та макрооб’єктив на 2 Мп. Спереду для Selfie у нас є 16 Мп датчик.

Realme 9 Pro поставляється з великою батареєю ємністю 5000 мАг, яка підтримує швидке заряджання потужністю 33 Вт. Є NFC та аудіороз’єм 3,5 мм.

Xiaomi 11 Lite 5G NE — хороший телефон Xiaomi

Ще один чудовий смартфон у цьому ціновому діапазоні – преміальний Xiaomi 11 Lite 5G NE. Смартфон середнього класу Xiaomi працює на потужному процесорі MediaTek Dimensity 900 разом із 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ постійної пам’яті.

Модель 11 Lite 5G NE оснащена 6,55-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. Для створення знімків використовується основна камера на 64 Мп, надширококутний об’єктив на 8 Мп та макрокамера на 5 Мп. Фронталка одержала дозвіл 20 Мп.

Що стосується автономності, то Xiaomi 11 Lite 5G NE є ультратонким та легким телефоном, тому оснащений акумулятором ємністю всього 4250 мАг . Зате є швидка підтримка на 33 Вт, NFC та ІЧ-передавач.

Oppo K9s — потужний телефон OPPO

Закінчуючи нашу п’ятірку найкращих, не можна назвати Oppo K9s. Як і попередній телефон, K9s оснащений потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 778G разом із 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Що стосується виведення зображення, то ми отримуємо 6,59-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації торкання 240 Гц. Основна камера отримала дозвіл 64 Мп та працює у зв’язці з ультрашироким модулем на 8 Мп та макрооб’єктивом на 2 Мп. Для селфі у нас є одна фронтальна камера з роздільною здатністю 16 Мп.

Oppo K9s оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки 30 Вт. Також його оснастили 3,5-мм аудіороз’ємом і він працює під керуванням ColorOS 11.2 на базі Android 11 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.