Смартфон якого бренду краще купити в 2022 році

Тема вибору смартфонів завжди важка, оскільки на ринку представлено сотні моделей від десятків виробників, які в тій чи іншій мірі вирізняються серед інших. На жаль, більшість смартфонів, які зараз можна придбати в Україні, виглядають практично ідентично і в більшості випадків, вся відмінність між ними полягає тільки в розмірах та матеріалі, з якого вони виконані. Якби не було, але вибирати щось потрібно, і було б добре, якби це “щось” працювало тривалий час і без нарікань. Саме про це сьогодні й піде мова та ми розповімо, смартфон якого бренду краще купити в 2022 році.

Напевно більшості із вас відомі такі компанії, як Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Realme, LG, Nokia і тому подібні. Всі вони випускають смартфони тривалий час і заробили непогану репутацію. Деякі з цих компаній популярні саме зараз, деякі були популярними декілька років тому, а деякі були на вершині ще десяток років тому. Вибір смартфона в даному випадку складний, оскільки в цілому, всі вони випускають непогані по якості смартфони. Спробуємо пройтися по найпопулярніших брендах і оцінити, наскільки вигідно купувати саме їхній смартфон.

Apple

Розпочнемо з компанії, чиї смартфони купують як “гарячі пиріжки”. Apple провели неймовірну маркетингову компанію і показали всім, що вони випускають тільки преміальні пристрої, які зможуть дозволити собі далеко не всі.

Заперечувати цей факт ніхто не збирається, оскільки їхні смартфони не тільки преміальні, а ще й довговічні. Якщо вам потрібно такий смартфон, який буде працювати 5-6 років без суттєвих змін в продуктивності, то варто вибирати саме iPhone.

Nokia

Nokia… Напевно не знайдеться такої людини, яка б не була знайома з їхніми пристроями років 10 тому. На жаль, справи в Nokia йдуть далеко не так, як раніше, але вони все рівно пропонують непогані смартфони в бюджетному та середньобюджетному сегменті. Якщо ви шукаєте смартфон для повсякденного використання, то Nokia вам підійде. Варто врахувати, що їхні смартфони не такі вже й дешеві, в порівнянні з китайськими конкурентами.

Samsung

Про корейців також не можна було забути, оскільки вони представляють ринок смартфонів вже дуже давно. Вони, як і завжди, конкурують з Apple і пропонують смартфони, які по характеристиках не сильно відрізняються від iPhone.

Samsung варто вибирати не тільки через те, що вони пропонують якісні смартфони, а ще через те, що в них великий асортимент смартфонів під різні бюджети.

Xiaomi

Топ китайських смартфонів на території України і за її межами. Компанія ввірвалася на ринок смартфонів відносно недавно, але за декілька років успішно вирвалася в топ найбільших виробників смартфонів.

Якщо ви шукаєте непоганий бюджетний смартфон з адекватними характеристиками, то варто дивитися в їхню сторону. Якщо не знайдете щось під брендом Xiaomi, завжди можна взяти до уваги їхні суббренди Redmi, Poco та Black Shark.

Також можете звернути увагу на інші популярні бренди, серед яких можна виділити Sony, Realme, Vivo, Motorola, OnePlus, Meizu та інші. Всі вони випускають смартфони під управлінням Android, вирізняються дизайном і ще мають свої, особисті “фішки”.

Так який смартфон вибрати?

Хто з виробників пропонує найкраще? На ці запитання складно відповісти, оскільки все залежить від вашого бюджету і для яких цілей вам смартфон. Якщо вам потрібен бюджетний смартфон, то варто дивитися в сторону китайських брендів, які пропонують збалансовані рішення.

Якщо цікавить більш преміальний смартфон, то можна вибирати iPhone, Galaxy S, Mi або ж Xperia. Все залежить від вас, а ми зможемо тільки допомогти із рекомендаціями стосовно того чи іншого смартфону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.