Топ-3 найкращих планшетів для роботи в 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Постійний розвиток технологій та сучасний ритм життя змусили людей все частіше звертатися за допомогою мобільних пристроїв. Необхідні для зв’язку, відпочинку, тепер вони стали незамінними у роботі.

Колись громіздким стаціонарним комп’ютерам на зміну прийшли ноутбуки, які, у свою чергу, із завидною швидкістю витісняють легкі мобільні функціональні планшети. Їхній вибір широкий, але серед пристроїв можна виділити найбільш підходящі саме для робіт як у бізнес сфері, так і в мистецтві.

Найкраща п’ятірка планшетів для творчих та ділових людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo ThinkPad X1 Tablet Gen 3

Третє оновлення однойменного планшета з безліччю доданих функцій. Широкоекранний прилад з 2-ядерним процесором, 8 Гб оперативної пам’яті, забезпечений USB-портами та аудіо роз’ємом. Оснащений 2 камерами (основною на 8 Мп та фронтальною – 2Мп), знімною клавіатурою. Дозволяє одночасно працювати з більш ніж 10 браузерними вкладками без перезавантажень. У комплект планшета додається стилус. Важить трохи більше кілограма.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Найкращий серед Android-планшетів на сьогоднішній день. При невеликій вазі (575 г) він міцний, має широкий екран, потужний процесор, відмінні основну (13 Мп + 5 Мп) та фронтальну (8 Мп) камери. Забезпечений стилусом S-Pen. Має високу продуктивність.
Microsoft Surface Pro 7. Остання із випущених моделей свого вигляду. Планшет оснащений 4-ядерним процесором, високошвидкісним з’єднанням Wi-Fi 6 та, на відміну від свого попередника, USB-C портами. Новий пристрій має більш високу продуктивність та більші графічні можливості, проте дещо знижений час його автономної роботи. Камери мають дозвіл 8 Мп та 5 Мп (основна та фронтальна відповідно).

Apple iPad Pro 12.9

Найновіша модель планшета від компанії Apple. Чудово підходить для графічних робіт. Забезпечена широким, яскравим та чітким екраном, клавіатурою, оснащена тачпадом та підтримує роботу мишки. Планшет укомплектований стілус Apple Pencil (2 Gen). У пристрій вбудовані 4 збалансовані сильні динаміки, що дозволяють повною мірою насолодитися звуковим рядом. Потужна «начинка» дозволяє приладу працювати з високою продуктивністю та великою тривалістю в автономному режимі.
Microsoft Surface Pro 6. Серед планшетів, призначених для роботи, вважається найкращим на сьогоднішній день. Зібраний із потужних компонентів, серед яких 4-ядерний процесор, прилад працює швидко, поєднуючи виконання кількох завдань поспіль. Без заряджання роботи пристрою вистачає приблизно на 10 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.