Названі місця, які категорично не підходять для встановлення Wi-Fi роутера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли ви плануєте встановити будинки Wi-Fi, спочатку потрібно знайти для нього ідеальне місце. Адже від цього залежить робота та швидкість інтернету. Далі ми розповімо, де категорично не можна підключати роутер.

Перше місце, яке точно не потрібно використовувати для Wi-Fi, – це територія біля ліжка. Люди часто користуються інтернетом, коли прокинулися, чи збираються йти спати. Роутер випромінює радіохвилі, які справді дуже шкідливі для нашого здоров’я. Тому краще, щоб Wi-Fi був подалі від спального місця.

Наступне місце видасться всім очевидним, але бувають різні випадки. Ніколи не ставте роутер у ванній кімнаті чи там, де багато вологи. Є багато випадків, коли люди не хочуть ускладнювати все і просто встановлюють Wi-Fi ближче до під’їзду, і часто саме у ванній або туалеті. У таких приміщеннях постійно волого, а значить, ця волога осідатиме в роутері. Як результат, з часом інтернет перестане ловити, сам пристрій не працюватиме і вам знову потрібно буде підключати все спочатку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У жодному разі не можна ставити роутер на вулиці. Адже температура не підходить для техніки. Взимку холодно, а влітку буває надто спекотно. Усі ці перепади можуть серйозно нашкодити роутеру.

Ставте Wi-Fi там, де можна легко дістатися. Буває, що люди так сховають його, що при поломці не знають, як полагодити. Роутер це така ж техніка, яка іноді може давати збій і потрібно завжди мати до нього доступ для того, щоб перезавантажити, або для заміни.

І останнє місце, яке категорично не підходить для Wi-Fi, це шафи з дзеркалами. Багато хто думає навпаки, що це ідеальне місце. Насправді дзеркало перебиває сигнал. Іноді на стільки, що ви будете змушені постійно тримати відкриту шафу. А кому таке потрібне?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.