Названо додатки, які швидко розряджають смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цій статті буде названо додатки, які швидко розряджають смартфон і які варто видалити. Ми звикли, що програми на телефоні нам багато в чому допомагають, але є і такі, які розряджають і перенавантажують телефон. А інколи і шкодять йому. Ми виділили три основні типи додатків, детальніше про які читайте нижче.

Додатки для оптимізації роботи телефону – абсолютно непотрібна річ. Щоб видалити непотрібні файли, кеш та інше, не треба додаткових програм, це можна зробити ефективно вручну. Не логічно розвантажувати смартфон за допомогою програми-оптимізатора, яка лише навантажить його своєю роботою. Також в таких додатках багато реклами, яка дуже нервує.

Не потрібно завантажувати сторонні антивірусні програми. Всі користувачі хочуть захистити свій пристрій від вірусів і це правильно. Щоб вірусів на телефоні не було, потрібно слідкувати що і звідки ви завантажуєте, чи не скачуєте якість підозрілі програми, а також дивитись на усі спливаючі вікна на сайтах в інтернеті. Інколи ці пропозиції можуть нести загрозу для телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви за всім, що вказано вище, пильнуєте, то ніякі “антивіруски” вам не потрібні. Тим більше, в телефоні завжди є вбудована антивірусна програма, а офіційні додатки з Google Play проходять завжди перевірку. Антивірусні додатки займають пам’ять, розряджають батарею і уповільнюють роботу телефону.

Не скачуйте програми для перегляду погоди. По-перше, така програма вбудована майже у всіх смартфонах, по-друге в інтернеті є вся інформація в вільному доступі. Програми для перегляду погоди швидко розряджають телефон, бо вимагають постійно ввімкненого GPS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.