Названо потужний і бюджетний смартфон Xiaomi з швидкою зарядкою та екраном Amoled

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогоднішній матеріал ідеально підійде для тих, хто захотів придбати собі якийсь новий смартфон, та ще й бюджетний і Xiaomi. Якщо ви відноситеся до таких, то зараз буде названо потужний і бюджетний смартфон Xiaomi з швидкою зарядкою та екраном Amoled. Напевно інтригує, оскільки зараз мова піде про смартфон Xiaomi Redmi Note 10S. Також варто зауважити, що пропозиція буде справді вигідною для тих, хто готовий зачекати деякий час, оскільки смартфон продається на Banggood. В кінці матеріалу буде посилання на цей смартфон. З цим розібралися, тому переходимо до характеристик Xiaomi Redmi Note 10S.

Розпочнемо напевно із дисплея. Xiaomi Note 10S отримав досить великий 6.43 – дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів. Також варто відмітити, ще Amoled дисплей, хоча тут і відсутня підвищена частота оновлення, все стандартно для бюджетного смартфона.

Стосовно продуктивності смартфона, то Xiaomi Note 10S отримав процесор Mediatek Helio G95 в парі з 6 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті. Крім цього, даний процесор показав непоганий результат в AnTuTu і набрав він там 321 000 балів. Процесора Mediatek Helio G95 цілком вистачатиме для запуску більшості мобільних ігор, більшості “важких” додатків та й в цілому він непогано “літає”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення: Xiaomi Redmi Note 10S

Тепер коротко про камери. Камери в цілому непогані. При покупці цього смартфона ви отримуєте стандартну квадрокамеру із основною 64 Мп. Нічого особливого тут нема, оскільки це бюджетний сегмент і камери відповідні. Звісно, фото будуть хорошої якості, але це буде помітно тільки при хорошому освітленні.

З автономністю, як і у всіх смартфонах Xiaomi та суббрендів проблем не виникне, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг (стандарт для Xiaomi), тому варто очікувати автономність на рівні 1,5 – 2 дні. Заряджати смартфон можна за допомогою швидкої зарядки потужністю 33 Вт і повна зарядка акумулятора займе не більше 45-50 хв., що досить непогано.

Стосовно додаткових можливостей смартфона, то варто відмітити наявність модуля NFC та стереозвук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.