Статті

Стало відомо скільки буде коштувати біткоін до літа

Share

Перший квартал 2021 року завершується, 31 березня курс біткоіна знову наближався до позначки в $ 60 тис. За останні три місяці відбулося багато важливих для галузі подій, а криптовалюта подорожчала майже вдвічі. Експерти розповіли, як може змінитися вартість біткоіна в другому кварталі, що може їй перешкодити досягти позначки в $ 100 тис. І які альткоіни будуть користуватися підвищеним попитом.

Новий історичний максимум

Біткоіни продовжить хвилеподібно рости в другому кварталі, вважає старший аналітик Bestchange.ru . Поки немає передумов для зміни тренда: новинний фон позитивний, ситуація на ринках відносно стабільна, настрій інвесторів вкрай оптимістичне, пояснює він. «З високою ймовірністю, до початку літа ми побачимо новий максимум ціни, з подальшим відкотом на 15-20% перед початком наступного циклу зростання», – спрогнозував Зуборев.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З ним погодився CEO кріптобіржі cryptorg.exchange Андрій Подолян , який очікує біткоіни по $ 70 тис. Вже в квітні. Про перспективи біткоіни оновити історичний максимум найближчим часом говорить і провідний аналітик 8848 Invest Віктор Першиков .

Корекція і бічна динаміка

Переважно у другому кварталі очікується бічна динаміка біткоіни в діапазоні $ 40-60 тис., зазначив Першиков. Судячи з того, як скорочується кількість гаманців з об’ємом монет більше 1000 BTC і 100 BTC, можна припустити, що власники, які купували біткоіни з минулого року (включаючи інституціональних) вважають за краще фіксувати прибуток в BTC, а основний попит по поточному цінами спостерігається серед ритейл-інвесторів , додав експерт. За його словами, це не дає цінам на BTC значно зростати зараз, і може стати гальмом для сильного зростання в другому кварталі.

Щоб більш точно оцінити можливий початок корекційного руху, слід стежити за балансом довгих і коротких позицій по безстроковим ф’ючерсах на великих біржах, а також за датами експірації термінових контрактів, порадив Зуборев. Він додав, що великі гравці часто маніпулятивно реагують протилежно настроям масового інвестора, використовуючи механізм «ліквідацій» і «стоп-лоссов» для поглинання ринком необхідних їм обсягів. Тому висока концентрація лонг-контрактів може служити сигналом для швидкої локальної корекції, і навпаки, істотний набір шорт-позицій може свідчити про закінчення консолідації і початку зростання.

«Не дивлячись на позитивні очікування, $ 100 тис. До початку літа – занадто амбіційна мета. Швидше за все, ми побачимо біткоіни в межах $ 70- $ 75 тис. У другому кварталі, а подолання шестизначної ціни відбудеться не раніше кінця третього кварталу », – спрогнозував Зуборев.

Які альткоіни можуть вирости в ціні

Віктор Першиков назвав інвестиційно привабливим у 2 кварталі сектор децентралізованих фінансів (DeFi), а також маркери кріптобірж (BNB, KCS, HT). Позитивну динаміку він також очікує від нових монет в мережі Binance Smart Chain. На альткоінах в другому кварталі потенціал прибутку вище, ніж на BTC, і такі монети, як REEF, XVS, ONT, CAKE, CRO можуть продемонструвати більш значне зростання, впевнений експерт.

У другому кварталі з’являться апдейти з розвитку блокчейн-мереж від Ethereum, Cardano і Polkadot і NEO, так як вони будуть задавати технологічний тренд в секторі на весь рік. Також цікавою експерт назвав історію з Ripple, так як в найближчі місяці з’являться нові дані по судовій тяганині з SEC, за результатами яких Першиков очікує зростання токена XRP до рівня в $ 1 з поточних оцінок близько $ 0,55.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Разнатовська Валерія

Опублікував
Разнатовська Валерія
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024