Стало відомо скільки буде коштувати біткоін до літа

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший квартал 2021 року завершується, 31 березня курс біткоіна знову наближався до позначки в $ 60 тис. За останні три місяці відбулося багато важливих для галузі подій, а криптовалюта подорожчала майже вдвічі. Експерти розповіли, як може змінитися вартість біткоіна в другому кварталі, що може їй перешкодити досягти позначки в $ 100 тис. І які альткоіни будуть користуватися підвищеним попитом.

Новий історичний максимум

Біткоіни продовжить хвилеподібно рости в другому кварталі, вважає старший аналітик Bestchange.ru . Поки немає передумов для зміни тренда: новинний фон позитивний, ситуація на ринках відносно стабільна, настрій інвесторів вкрай оптимістичне, пояснює він. «З високою ймовірністю, до початку літа ми побачимо новий максимум ціни, з подальшим відкотом на 15-20% перед початком наступного циклу зростання», – спрогнозував Зуборев.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З ним погодився CEO кріптобіржі cryptorg.exchange Андрій Подолян , який очікує біткоіни по $ 70 тис. Вже в квітні. Про перспективи біткоіни оновити історичний максимум найближчим часом говорить і провідний аналітик 8848 Invest Віктор Першиков .

Корекція і бічна динаміка

Переважно у другому кварталі очікується бічна динаміка біткоіни в діапазоні $ 40-60 тис., зазначив Першиков. Судячи з того, як скорочується кількість гаманців з об’ємом монет більше 1000 BTC і 100 BTC, можна припустити, що власники, які купували біткоіни з минулого року (включаючи інституціональних) вважають за краще фіксувати прибуток в BTC, а основний попит по поточному цінами спостерігається серед ритейл-інвесторів , додав експерт. За його словами, це не дає цінам на BTC значно зростати зараз, і може стати гальмом для сильного зростання в другому кварталі.

Щоб більш точно оцінити можливий початок корекційного руху, слід стежити за балансом довгих і коротких позицій по безстроковим ф’ючерсах на великих біржах, а також за датами експірації термінових контрактів, порадив Зуборев. Він додав, що великі гравці часто маніпулятивно реагують протилежно настроям масового інвестора, використовуючи механізм «ліквідацій» і «стоп-лоссов» для поглинання ринком необхідних їм обсягів. Тому висока концентрація лонг-контрактів може служити сигналом для швидкої локальної корекції, і навпаки, істотний набір шорт-позицій може свідчити про закінчення консолідації і початку зростання.

«Не дивлячись на позитивні очікування, $ 100 тис. До початку літа – занадто амбіційна мета. Швидше за все, ми побачимо біткоіни в межах $ 70- $ 75 тис. У другому кварталі, а подолання шестизначної ціни відбудеться не раніше кінця третього кварталу », – спрогнозував Зуборев.

Які альткоіни можуть вирости в ціні

Віктор Першиков назвав інвестиційно привабливим у 2 кварталі сектор децентралізованих фінансів (DeFi), а також маркери кріптобірж (BNB, KCS, HT). Позитивну динаміку він також очікує від нових монет в мережі Binance Smart Chain. На альткоінах в другому кварталі потенціал прибутку вище, ніж на BTC, і такі монети, як REEF, XVS, ONT, CAKE, CRO можуть продемонструвати більш значне зростання, впевнений експерт.

У другому кварталі з’являться апдейти з розвитку блокчейн-мереж від Ethereum, Cardano і Polkadot і NEO, так як вони будуть задавати технологічний тренд в секторі на весь рік. Також цікавою експерт назвав історію з Ripple, так як в найближчі місяці з’являться нові дані по судовій тяганині з SEC, за результатами яких Першиков очікує зростання токена XRP до рівня в $ 1 з поточних оцінок близько $ 0,55.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.