Найкращі смарт-годинники, які можна купити прямо зараз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо смартфони вже стали звичною частиною нашого повсякденного життя, смарт-годинники досі залишаються чимось незвіданим для багатьох людей. Безумовно, це необов’язковий і достатньо дорогий девайс, але він може стати чудовим помічником та компаньйоном для вашого смартфона. Ми підібрали для вас найкращі смарт-годинники, які варто розглядати зараз при виборі.

Apple Watch Series 6

Якщо ви власник iPhone, то Apple Watch Series 6 – найкращий варіант для покупки на даний момент. Основна фішка Apple Watch – це велика кількість сторонніх додатків для смартфона, які підтримують інтеграцію з Apple Watch, а всі сервіси Apple мають дуже багато фішок, доступних з Apple Watch.

Також слід звернути увагу на те, що Apple Watch – це чудовий фітнес-трекер. Він достатньо непогано вимірює рівень серцебиття, GPS-датчик також добре працює. Також є багато додатків для трекінгу сну, які пропонують дійсно непогану функціональність. У випадку, якщо ви не хочете переплачувати за Apple Watch Series 6, варто придивитися до Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 – це один з найкращих смарт-годинників у тому випадку, якщо ви користувач флагманського Android-смартфона, особливо від Samsung. Начинка у ньому досить потужна, дизайн виглядає дуже сучасно та преміально, особливо хорошим у цьому поколінні є поворотний круг.

Samsung Galaxy Watch 3 має непогану автономність у порівнянні з конкурентами, а також досить непоганий функціонал, який в парі з хорошою продуктивністю дає чудовий досвід користування. Щоправда, у цього смарт-годинника не так багато сторонніх додатків, як у Apple Watch, але загалом він може запропонувати дуже хороші можливості та багато фішок.

Mobvoi TicWatch Pro 3

У випадку, якщо ви хочете смарт-годинник з операційною системою Wear OS, слід звернути увагу на Mobvoi TicWatch Pro 3. Це перший девайс, в основі якого лежить флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 4100, в парі з яким працює 1 ГБ оперативної пам’яті.

До головних плюсів TicWatch Pro 3 слід віднести чудову автономність, стильний дизайн, два шари дисплея, один з яких може відображати статусну інформацію, будучи енергоефективним, а інший – виконувати всі розумні функції операційної системи Wear OS. Крім цього, у Mobvoi TicWatch Pro 3 досить хороший датчик серцебиття.

Garmin Venu

Garmin – це, можна сказати, окремий сегмент та окремий вид смарт-годинників, адже він поєднує фішки смарт-годинника з хорошою автономністю та дуже хорошими можливостями в плані трекінгу параметрів тіла власника. Девайс оснащений чітким OLED-дисплеєм та має автономність на рівні 5 днів.

З фішок слід звернути увагу на підтримку Garmin Pay, унікальні вправи для дихання, а також точний трекінг сну та фізичних активностей. Єдиним недоліком цього, безумовно, флагманського смарт-годинника є його ціна, але це досить очікувано, оскільки рішення Garmin завжди коштували немало.

У випадку, якщо у вас немає коштів для покупки такого девайса, краще звернути увагу на фітнес-браслети, які також часто пропонують непогані характеристики в плані вимірювання параметрів тіла власника, але при цьому мають навіть кращу автономність та коштують в рази менше. Але, на жаль, слід розуміти, що це буде вже не смарт-годинник з його дизайном та фішками.

Withings ScanWatch

Окрім смарт-годинників та традиційних годинників, є ще проміжний варіант – гібридні смарт-годинники, які поєднують дизайн традиційних пристроїв та фішки сучасних розумних годинників. Одним з найкращих представників цього класу пристроїв є Withings ScanWatch, який виглядає, як стандартний годинник, але має маленький OLED-дисплей для базових функцій.

Слід звернути увагу на те, що у годинника, незважаючи на його консервативний вигляд, є можливість зняття електрокардіограми, пульсоксиметр для відстеження рівня кисню в крові, GPS-модуль та точний датчик серцебиття. Цей варіант найкраще підійде у тому випадку, якщо вам потрібен девайс, максимально схожий на традиційний годинник.

Висновки

Є ще багато смарт-годинників, які варті вашої уваги, але ми розглядували найбільш популярні, преміальні, функціональні та універсальні. Вибравши будь-яких з представлених вище годинників, ви точно будете задоволені своїм вибором. Головне – при виборі спертися на ті критерії, які є для вас найважливішими та визначитись, що для вас не настільки важливе, що ним можна пожертвувати заради іншої фішки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.