Топ-5 найкрасивіших смартфони

Смартфон – це вже не просто засіб зв’язку, а й модний аксесуар. Маркетологи навчилися робити ставку як на потужне наповнення, так і дизайн. До речі, від дизайну часто залежить вартість смартфона. Фаворити ринку – це Самсунг і Айфони, але їх і так добре купують, не варто їм приділяти увагу. А які ще є смартфони інших фірм з привабливим дизайном?

Xiaomi Mi Mix Alpha

Китайцям ще не вдалося обігнати Айфони і Самсунг, але вони все-таки дихають їм у спину. Mi Mix Alpha – модель, що вийшла під кінець 2019 року. Модель виявилася революційною. У неї вигнутий екран на 180 градусів під назвою Surround Display. Лише на задній панелі є вузька смужка під потрійну камеру.

До речі, начинка у смартфона «жирна»: потужний процесор, 512 Гб пам’яті, 12 Гб ОЗП, камери з роздільною здатністю 108 Мп, оптична система стабілізації зображення.

Корпус керамічний в тандемі з сапфіром і особливим титановим сплавом, який застосовують в космічній промисловості. Але і вартість, звичайно, теж космічна. Куди ж без цього. У китайців дана модель найдорожча за ціною.

Sony Xperia 1 II

Це крутий телефон 2020 року. Дисплей 6,5-дюймовий, присутній режим Creator, процесор Qualcomm® Snapdragon ™, підтримується 5G, 256 ГБ пам’яті.

Але, звичайно, потрібно звернути особливу увагу саме на потужну камеру. Вона з оптикою Zeiss. Дуже велика кількість функцій на базі технології апаратів Alpha. З таким фото можна дійсно влаштовувати професійні фотосесії!

А що тут за зовнішнім виглядом? Стильний подовжений корпус, зроблений з металу і скла, він захищений від пилу і вологи. Є тільки в чорному кольорі, але саме він тут дуже доречний! Хоча зараз в мережі є фото смартфона в фіолетово-бузковій виконанні.

Motorola Razr

П’ятнадцять років тому тонкі розкладачки справляли враження. Але незабаром про них всі забули … до 2020 року. Нова модель Motorola вийшла в ролі повноправного смартфона. Екран гнучкий і розкладається на 180 градусів (виконаний по техніці Flex View), подвійна камера.

Звичайно, вартість надмірно висока – далеко не кожному по кишені. І це за умови, що смартфон не відрізняється особливою потужністю: процесор не найшвидший, батарея нічого об’ємна, якість фото теж не дуже.

Тільки гнучкий каркас робить цей смартфон не середнім класом. Але за індивідуальність багато хто готовий віддати пристойну суму.

BlackBerry Key2

Виробник бізнес-гаджетів теж може дивувати. Ця модель найпривабливіша у бренду! І заслужено. Фізична клавіатура QWERTY тут виступає в тандемі з сенсорним екраном.

Екран виконаний з анодованого алюмінію, ззаду панель із пластику з брутальним візерунком. Смартфон не ковзає, не мажеться (у всякому разі, для цього треба сильно постаратися).

Honor Magic 2

Смартфон далеко не найбільш вдосконалений, але зовнішнім виглядом привертає. Фронтальні індикатори заховані в висувається корпусі. Компанія змогла дозволити так проблему розташування камер і упакувати смартфон в корпус-слайдер. Дисплей діагоналлю 6,39 дюйма, скло захисне Gorilla Glass 3.

Виконаний в трьох кольорах. Кожен підбере собі до смаку: блакитний, рожевий або срібло. Задня панель зі скла доповнена градиентной дзеркальною підкладкою.

Краса – дивне поняття. Що красиво для одного, потворно – для іншого. Але одне ясно точно – недостатньо зробити потужний гаджет з найостаннішими технічними примочками. Він не зможе стати лідером продажів без привабливого дизайну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.