Стало відомо, якими будуть головні фішки смартфонів в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже незабаром в Лас-Вегасі розпочнеться виставка CES 2021, а на ній будуть представлені новинки, які зададуть тон всьому року. Ось, які фішки можна очікувати в смартфонах.

Вдосконалені камери

Фото: Forbes

Камери смартфонів стануть ще більш промунутими. Наприклад, може збільшитися оптичний зум. Фронтальні камери в деяких моделях переїдуть під скло, таким чином, спереду буде один суцільний екран.

Мережі п’ятого покоління 5G

Незважаючи на те, що мережі п’ятого покоління 5G, тільки розвиваються, наявність цієї функції у флагманів майже напевно стане одним із драйверів продажів смартфонів в 2021 році. Недарма ця функція вже з’явилася в останніх моделях iPhone. За вже сформованою традицією те, що з’являється в iPhone, потім тим чи іншим чином реалізують і інші компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поява більшої кількості гнучких смартфонів

У 2021 році з’явиться ще більше гнучких смартфонів. Очікується анонс складаних пристроїв від Google, OPPO, Vivo і Xiaomi. Але лідером як і раніше залишиться Samsung – від південнокорейців можна очікувати Galaxy Z Fold 3 і, ймовірно, нову версію “розкладачки” Z Flip.

Збільшення часу автономної роботи

Трендом минулого року стала поява відносно недорогих смартфонів з дуже ємними акумуляторами, як, наприклад, Samsung M51, чия ємність становить аж 7000 мА* г. Цілком ймовірно, що, подивившись на південнокорейців, щось подібне захочуть зробити і інші виробники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.