Статті

Експерти назвали причини, через які власники iPhone переходять на Android

Share

В останні кілька років зафіксовано збільшення кількість «перебіжчиків» з iPhone на Android-смартфони і навпаки. Чому людям не сидиться на місці і вони вирішуються на зміну платформи? У цьому матеріалі поговорили про основні причини, за якими користувачі змінюють iPhone на Android-смартфони.

1. Ціна

Відразу до основної причини. На відміну від iPhone, яких виходить лише три штуки на рік, нові Android-смартфони приходять на ринок десятками. Більшість новинок виступають в середній або бюджетній ціновій категорії. При цьому нові сучасні функції у смартфонів з’являються.

Низька ціна таких пристроїв по відношенню до iPhone і приваблює покупців. Причому мова йде не тільки про Україну але і про країни, де попит на дорогі смартфони низький.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що флагманські Android-смартфони дорожчають не менш iPhone з кожним роком. Однак через наявність великого вибору більш доступних смартфонів під управлінням Android, власники iPhone і вирішуються на перехід.

2. Свобода

У користувачів Android-смартфонів більше свободи в управлінні пристроєм, ніж у власників iPhone. Можливості по завантаженню безкоштовних додатків, гнучкого використання файлової системи і регулярної персоналізації інтерфейсу є привабливими для користувачів iPhone.

3. Простота в налаштуванні і управлінні

Вважається, що iPhone – простий смартфон, в використанні якого не доводиться «заморочуватися». Android-пристрої ж зазвичай називаються складними, призначеними для тих, хто не проти розібратися в технічній стороні питання.

Однак на практиці iPhone багато в чому складніший Android-смартфонів, що відлякує користувачів. Неможливість швидкого встановлення власних рингтонів, необхідність завантаження контенту через iTunes і інші подібні дії спонукають власників iPhone переходити на Android-смартфони.

4. Бажання спробувати нове

Цю причину озвучили самі «перебіжчики» в одному з недавніх опитувань. За словами користувачів, вони вирішили перейти з iPhone на Android-смартфон просто тому, що захотіли спробувати щось нове. До слова, аналогічна причина входить в п’ятірку найпопулярніших у колишніх власників Android-пристроїв, що вибрали iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • андроїд -ще та дурилка..аби не пожалкували ті хто перейшов..у мене самсунги нового покоління серії М та А ..украй погано записують телефонні переговори..скажем так..нікчемно погано..повне дірьмо і Самсунг відповідає..що ми невинні ..така нова політика андродебілоїда..старі самсунги писали прекрасно..це така новація андроїда чи самсунга..як говориться тупой і єщьо тупєє..нам такіє самсунгі с андуроїдами нє нужни..

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024

    Vivo X100s з Dimensity 9300+ набрав більше 2,3 млн балів в AnTuTu

    Очікується, що в травні Vivo випустить три нові моделі: X100s, X100s Pro та X100 Ultra.…

    28.04.2024

    Sony Xperia 1 VI буде коштувати менше свого попередника

    Згідно з повідомленням SumahoDigest, користувач на Weibo поділився фрагментом коду, який показує, що Sony Xperia…

    28.04.2024

    Ідеальний смартфон для пенсіонерів та дітей: великий екран і неможливо розбити

    Найтонший, найлегший, найшвидший і найміцніший телефон-"Дракон". Так його представляє компанія-виробник. Компанія Xiaomi Redmi представила нову…

    28.04.2024