Низька ціна смартфона Huawei P40 lite 5G здивувала європейців

Офіційні продажі стартують в кінці травня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei офіційно представила для Європи свій смартфон P40 lite 5G, який є аналогом раніше випущеного nova 7 SE. Гаджет має вартість € 400, що робить його одним з найдоступніших телефонів 5G в регіоні. Зараз пристрій доступно для попереднього замовлення, а офіційні продажі почнуться 29 травня.

P40 lite 5G оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм FHD + IPS. У верхній частині екрану розташовується 16-мегапіксельна селфі-камера. На задній панелі знаходяться: 64-мегапіксельна основна камера, 8-мегапіксельна надширока камера, а також дві 2-мегапіксельні камери для зйомки глибини і макрозйомки.

Пристрій працює на базі Kirin 820 5G, підтримуючи 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ пам’яті, яку можна розширити за допомогою карт пам’яті Huawei NM. Акумулятор має ємність 4000 мАг. Телефон також завантажує EMUI 10.1 поверх Android без Google Play Services.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого можна відзначити наявність NFC і габарити 162,3 х 75 х 8,58 мм при вазі 189 г. На вибір є три кольори смартфона: зелений, чорний і градієнтний рожево-перламутровий.

Користувачі здивувалися, що смартфон коштує всього 400 євро. Багатьом здається, що це невиправдано низька ціна.

«400 євро? Так навіть без наявності Google Play це мало. Скоро ринок дасть зрозуміти, наскільки продавці дурні », – написав користувач boy на сайті gsmarena.com.

«400 євро, ха-ха, дуже смішно», – зазначив інший користувач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.