Головна Програми У веб-версію Instagram додали нову функцію, тепер можна дивитися прямі ефіри

У веб-версію Instagram додали нову функцію, тепер можна дивитися прямі ефіри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Тепер, коли ви, ймовірно, залишаєтесь вдома під час пандемії COVID-19, на щастя, Instagram додав підтримку для перегляду контенту в прямому ефірі з веб-браузера тож ви можете дивитися домашніх знаменитостей із комфортом на великому екрані.
Користувачі соцмережі помітили, що перегляд прямих ефірів в Instagram в останній час стали доступними для перегляду в веб-браузера. Також варто нагадати, що букввльно на днях користувачам Instagram у веб-версії стали доступні приватні повідомлення Direct. Хоч Instagram не підтвердив офіційно про оновлення, все ж деякі функції стали можливі через веб-версію.
У веб-версію Instagram додали нову функцію, тепер можна дивиться прямі ефіри

Хоч ви не зможете розпочати трансляцію зі свого робочого столу, тому що це не є повною альтернативою іншим веб-службам трансляції в реальному часі. Але неможливо не погодитись, що перегляд відео наживо у браузері значно зручніший за перегляд у мобільних додатках на Android та iOS. Оскільки у мобільній версії, коментарі під час трансляції відео з’являються поверх картинки. У браузері ж є окреме вікно з коментарями. Таким чином, ви не відволікатиметесь під час перегляду ефіру. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: