Смартфони Android дешевшають швидше, ніж iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи цікавилися ви, як швидко дешевшає ваш недавно куплений смартфон? Ні? А ось представники BankMyCell, компанія, яка перепродує смартфони, вирішили розглянути це питання більш ретельно. Нещодавно вони опублікували власний звіт, який показує, як і наскільки смартфони дешевшають протягом часу свого існування.

2 6

Природно, що результати проводилися як для Android-пристроїв, яких досить багато, так і для iPhone. Результат виявився цікавим. Якщо iPhone в перший рік свого існування втрачає всього лише 23,45%, то флагмани на Android з вартістю понад 700 доларів – близько 45%.

3 3

Якщо ж брати дешевший сегмент «зеленого робота», то тут ситуація ще гірша: за перший рік такі пристрої втрачають 48% від первісної вартості. Що стосується подальшого розвитку подій, то iPhone за другий року опуститься в ціні на 45%, пристрої на платформі Android – флагмани, на 71%, а бюджетні версії на 80%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.