В мережі з’явились живі фото Meizu 17th Plus та рендери Meizu 17th

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu зараз доводиться нелегко, але, незважаючи на всі негаразди, ми можемо побачити нові розробки компанії, які дивують, особливо в дизайні, в якому Meizu завжди була сильною. СЕО компанії Джеррі Ванг завжди був фанатом симетричного дизайну дисплеїв у смартфонах. Саме з цієї причини жоден флагман компанії не мав краплі під селфі-камеру, брови, дірки в дисплеї чи ще якогось іншого способу оформлення фронтальної камери, вона завжди була у верхній рамці смартфона, яка була симетричною до нижньої. Наступний флагман Meizu – Meizu 17th, який повинен вийти цього року, демонструє нам дизайн фронтальної панелі без будь-яких вирізів і тонкі симетричні рамки.

Злиті інсайдером живі фото та рендери появились онлайн. Одне з них демонструє розділ настройок “Про смартфон”, і там ми можемо побачити назву “Meizu 17th Plus”, що підтверджує існування двох флагманів. Також в цьому розділі є інформація про чіпсет (тут, очікувано, буде Snapdragon 865), та внутрішня пам’ять (до 512ГБ). Основна камера буде потрійною, в якій головний сенсор буде на 100МП, а два інші – по 20МП. Причиною, через яку ми не бачимо селфі-камеру на живому фото, може бути використання піддисплейної камери, але це не точно.

Рендери демонструють загнуті грані дисплея та селфі-камеру, розміщену в дисплеї. Посередині на задній панелі ми можемо побачити квадрокамеру, оформлену в круглий модуль, по центру якого розміщений LED-спалах. Цей рендер зроблений на основі патентів Meizu, тому це може бути реальним прототипом майбутнього смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.