Xiaomi Redmi K30 перевершив Samsung Galaxy S10, iPhone 11 Pro і інші смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава підрозділу Redmi Лю Вейбінг 26 листопада 2019 року, опублікував в мережі постер з інформацією про те, коли відбудеться презентація смартфона середнього рівня, здатного похвалитися чіпом NFC і підтримкою мереж 5G. З урахуванням всього цього телефон виявиться вкрай привабливим для максимально широкого кола покупців, а його презентація, за офіційними даними, відбудеться вже 10 грудня, тобто через два тижні. Смартфон отримає великий AMOLED-дисплей, що займає майже весь простір на лицьовій частині, але при цьому в його верхній правий кут виявиться додано невеликий отвір, призначене для фронтальної фотокамери, причому саме подвійної.

Уже відомо, що Xiaomi Redmi K30 буде коштувати близько $ 400. Це більш ніж в два рази менше, ніж просять за Samsung Galaxy S10, Apple iPhone 11 Pro, Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 XL і за багато інших телефони топового рівня, доступні зараз у продажу. Новинка оснащена 6,6-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 735, модемом Snapdragon X50 з підтримкою 5G на швидкості до 3 Гбіт / с, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 4200 мАг, повного заряду якої буде достатньо для одного повного дня без підзарядки.

Задня камера новинка виявиться четверною, отримавши цілих чотири об’єктива. З чуток, мова йде про сенсор Sony IMX686 на 60 Мп, тобто знімки Redmi K30 від Xiaomi зможе робити вкрай вражаючі у всіх відносинах. Чи отримає новинка 3,5 мм роз’єм для навушників поки що невідомо, проте це вкрай малоймовірно. Втім, зате вона зможе порадувати всіх покупців інтерфейсами USB Type-C і NFC, останній з яких можна буде використовувати для оплати покупок в магазинах з використанням платіжної системи Google Pay. Прямо «з коробки» на новинку виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 в особі прошивки MIUI 11. Залишилося тільки дочекатися анонса, а потім і старту продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.