Стали відомі всі характеристики Samsung Galaxy Note 10 і 10 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер під ніком OnLeaks опублікував в своїх соціальних мережах точні характеристики смартфонів Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus. Ця людина, справжнє ім’я якого Стів Макфлай, відомий достовірністю і регулярністю своїх витоків, так що і ця інформація незабаром повинна офіційно підтвердитися. Раніше ми вже бачили дизайн новинок, а тепер же дізналися про їх начинку практично все.

Смартфони багато в чому схожі, як зовні, так і за характеристиками. Кожна модель буде випускатися на двох видах процесорів – «рідному» Exynos 9825 і новітньому Qualcomm Snapdragon 855 Plus.

Відомо також про версії пам’яті на 8/256 ГБ, про інші варіанти поки не повідомляється. Обидва смартфони отримають потрійну камеру, що складається з основного модуля на 12 Мп, зум-об’єктива на ті ж 12 Мп, і ширококутної лінзи на 16 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки невідомо, які саме сенсори будуть стояти в нових Galaxy Note, і можливо, ми не дізнаємося цього навіть на презентації. Крім цього, в обох пристроях буде встановлена камера Time-of-Flight (ToF), яка служить для коректного розмиття фону в портретних і предметних фотографіях. Фронтальна камера обох пристроїв буде розташована у вигляді акуратного «острівця» на безрамковій передній панелі.

Також спільними будуть і показники, пов’язані з акумуляторами пристроїв — ємність понад 3500 м⋅Ач, підтримка бездротової 45-ватної зарядки, бездротова реверсивна зарядка інших пристроїв (наприклад, навушників). Повідомляється, що в комплекті буде тільки 25-ватний адаптер для зарядки.

Обидві версії Galaxy Note 10 будуть поставлятися в комплекті зі стилусом S-Pen, завдяки якому буде реалізовано управління жестами. Роз’єму для навушників немає, як і кнопки виклику асистента Bixby.

А тепер про відмінності. Головна з них — розмір. Звичайна версія Note 10 матиме діагональ екрану 6,3 дюйма, а Plus-версія – цілих 6,8 дюймів. Роздільна здатність обох екранів буде однаковою – 1440 на 30-40 пікселів, в зв’язку з чим можна зробити висновок, що екран «маленької» версії буде відчуватися чіткіше і приємніше, ніж у «плюса». Крім відмінності в екранах, смартфони також володіти різною ємністю акумулятора – 3600 м⋅Ач в Galaxy Note 10 проти 4300 м⋅Ач в Galaxy Note 10 Plus.

Офіційна презентація обох смартфонів, як повідомляється, відбудеться 7 серпня в Нью-Йорку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.